U bent hier

Adres

Volwassenenteam

Hofstraat 11
7411 PD  Deventer
T: 0570-617440
E: deventer@molemann.nl

Kind en Jeugdteam
Mr. H.F. de Boerlaan 28
7417 DA Deventer
T: 088-0201300

 

 

 

Deventer

In Deventer heeft MoleMann twee teams. Het team aan de Hofstraat behandelt volwassenen, zowel in de basis GGZ als ook in de specialistische GGZ. Het team aan de Mr. H.F. de Boerlaan richt zich op kinderen, jongeren en hun ouders.

Volwassenenteam (Hofstraat 11)

U kunt ons vinden in de binnenstad en wij beschikken over een sterke mix aan disciplines waaronder 1 psychiater, een klinisch psycholoog, 1 systeemtherapeut en 1 GZ-psycholoog in opleiding tot systeemtherapeut, 5 GZ- psychologen en een praktijkassistente.

Wij zijn een gedreven en leergierig team, dat niet schroomt om elkaar te betrekken in uw behandeling als dat nodig is. Met ieder onze eigen expertise maken wij graag gebruik van elkaars krachten. Wij hanteren korte lijnen en laagdrempelige benaderbaarheid, wat u meteen zult ervaren als u plaats neemt in onze gezellige keuken annex wachtruimte. Na een uitgebreide persoonlijke intake met zowel uw behandelaar als uw psychiater  start uw behandeling direct.

Kind en Jeugdteam (Mr. H.F. de Boerlaan 28)

Het jeugdteam bestaat uit een klinisch psycholoog, een jeugdarts, een gezondheidszorgpsycholoog en een psycholoog. Wij helpen kinderen en jongeren met de diagnostiek en behandeling van onder andere trauma, angst- en stemmingsproblemen, ADHD, autisme en complexe gezinsproblematiek. Wij richten ons daarbij niet alleen op de problemen, maar ook op de sterke kanten en de veerkracht van onze cliënten. We behandelen zoveel mogelijk vanuit een systeemtherapeutische insteek, maar doen ook individuele behandelingen zoals EMDR, schematherapie en cognitieve gedragstherapie en geven  groepstrainingen, waaronder mindfulness voor kinderen en jongeren.

Parkeren (Mr.H.F. de Boerlaan 28)

Betaald parkeren kan o.a. in de parkeergarage Q-park De Boreel, of in de Verlengde Kazernestraat. Gratis parkeren kan achter het Saxion (Parkeerterrein P2; Berkelweg).

Wij heten u van harte welkom!

Francien Denekamp, psychiater &
Hans Nanninga, klinisch psycholoog

 

 

 

 

Onze behandelaren

Wachttijden

Kinderen/jongeren tot 18 jaar
30 weken
Volwassenen Basis GGZ
aanmeldstop tot 1 september
Volwassenen Gespec. GGZ
aanmeldstop tot 1 september