Leren bij

Welkom bij MoleMann Mental Health, dé specialist in systeemgericht werken!

Bij MoleMann zien we de patiënt in de context en betrekken belangrijke naasten en de sociale omgeving bij de behandeling. Onze erkende en gewaardeerde systeemopleiding wordt door onze collega's en door anderen buiten MoleMann gevolgd.

Kom ook bij ons leren, verleg je grenzen als behandelaar en doe waar jij goed in bent!

Afbeelding
model-vrouw-blauw

MoleMann biedt de postmaster basiscursus systeemtherapie aan. Deze opleiding duurt ruim één jaar (22 bijeenkomsten, totaal 132 uur) en wordt op de vrijdag om de week in Almere gegeven. Er is plaats voor 18 cursisten waarvan ongeveer 6 cursisten van buiten de MoleMann organisatie komen. We willen een gevarieerde groep om zoveel mogelijk van elkaar te leren.

Deze interne basiscursus systeemtherapie onderscheidt zich van andere basiscursussen door de brede theoretische opzet, waarbij direct een koppeling gemaakt wordt aan de levendige systeemtherapeutische praktijk op de werkvloer. De docenten zijn werkzaam binnen MoleMann en brengen herkenbare casuïstiek in. Een groot deel van de cursisten is zelf werkzaam binnen MoleMann en krijgt zo de kans eigen casuïstiek (uiteraard anoniem) in te brengen. De cursisten hebben de mogelijkheid om één (groeps)supervisiereeks intern te volgen bij een van de NVRG-erkende supervisoren die MoleMann rijk is. Lees meer...

Planning:

  • Mei 2022 – juni 2023: reeds gestart
  • Eind 2023 of begin 2024: start volgende cursus

Klik hier voor regeling systeemopleiding 2022 externe cursisten

Klik hier voor Algemene voorwaarden MoleMann Academie 

Klik hier voor de klachtenprocedure basiscursus systeemtherapie