Verpleegkundige Pop-poli

Werken op een ambulante afdeling waar psychiatrie en somatiek samenkomen? Ontwikkel je verder tot allround verpleegkundige en ga aan de slag bij dé specialist in systeemgericht werken. 

Jouw toekomstige werkplek

Welkom bij MoleMann Mental Health locatie Amersfoort! Sinds 2020 huist het team MoleMann ziekenhuispsychiatrie in het Meander Medisch Centrum. Inmiddels zijn we intensief bezig de samenwerking met het Meander en de ketenpartners buiten het ziekenhuis verder op de bouwen.  

Het team Ziekenhuispsychiatrie richt zich op onderstaande zorgvragen:

Polikliniek POP (psychiatrie-obstetrie-pediatrie): Voor diagnostiek en behandeling van psychische problematiek bij vrouwen tijdens en na de zwangerschap, waarbij veel oog is voor een goede start van de pasgeborene en de ouder-kind binding. We werken hierbij nauw samen met kinderartsen, gynaecologen, verloskundigen, de GGD en IMH (infant mental health) behandelteams. We bieden zowel individuele als groepstherapeutische behandelingen gericht op optimale behandeling en ondersteuning van ouder(s) en kind.

Polikliniek Ziekenhuispsychiatrie: Voor diagnostiek en behandeling van psychische problemen (o.a. angst- en stemmingsklachten, dwang, trauma gerelateerde klachten) die samenhangen met lichamelijke klachten, waarbij al of geen somatische aandoening is vastgesteld.

Consultatieve psychiatrie: consultatie aan medisch-specialisten in het Meander Medisch Centrum bij patiënten die op de SEH binnen zijn gekomen of in de kliniek zijn opgenomen en psychiatrische problematiek vertonen.

We zijn een enthousiast multidisciplinair team en worden gekenmerkt door een sterke inhoudelijke visie, betrokkenheid en collegialiteit. We zetten ons in om met elkaar écht goede zorg te bieden.

Dit doe je

Je verricht intakes en doet een deel van de ambulante behandeling. Hierbij kan de focus liggen op preventie maar ook op ondersteuning of reactivering. Je ziet patiënten zowel individueel als samen met naasten. Indien nodig coördineer je het zorgproces en stem je af met de betrokken specialisten in het ziekenhuis. 

Dit breng je mee

Jij staat bekend om je professionele houding en een groot inlevingsvermogen. Die combinatie maakt dat je er voor de patiënt kunt zijn en ondertussen het behandelplan niet uit het oog verliest. Je bent flexibel, een teamspeler en draagt vanuit deskundigheid bij aan het verbeteren van onze zorg. Verder:

 • Heb je een afgeronde HBO-V en BIG registratie;
 • Werk je methodisch en ben je in staat om de verpleegkundige zorg te evalueren en te bespreken in een behandelplanoverleg;
 • Zie je er naar uit om je als verpleegkundige verder te ontwikkelen t.a.v. communicatie en therapeutische vaardigheden.

Dit bieden we jou

 • Een salaris vastgesteld via de CAO GGZ. Inschaling afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Arbeidscontract voor onbepaalde tijd voor 28-32 uur in de week;
 • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering;
 • Een jaarlijks en persoonlijk studiebudget; omdat je verantwoordelijk bent voor je eigen ontwikkeling!
 • Veel vrijheid om mee te werken aan het verder ontwikkelen van de ziekenhuispsychiatrie volgens MoleMann;
 • Bij Molemann werken we vanuit een systeemgerichte visie, daarom is er een 3 daagse introductie cursus ‘systemisch werken bij Molemann’.
 • Iedere vestiging van MoleMann heeft een maandelijks budget ‘Lekker Werken’ en een jaarlijks budget om een teamuitje te organiseren.
 • Eens per jaar komen we samen tijdens de MoleMann-dag waarbij de inhoud, het elkaar ontmoeten en de samenwerking centraal staan.

Enthousiast over deze baan?

Leuk! Je kunt jouw actuele CV of LinkedIn profiel en korte motivatie mailen naar onze recruiter Lisette Maaskant via recruitment@molemann.nl 

Wil je eerst meer informatie?

Voor algemene vragen of vragen over het solliciteren bij MoleMann kun je bellen of Whatsappen met recruiter Lisette Maaskant via 06 -59 81 24 69. Ze staat je met plezier te woord.

Inhoudelijke vragen over de functie kun je stellen Monique ten Houte via monique.tenhoute@MoleMann.nl of bel/WhatsApp haar via 06 11731453.

 

Het bellen van twee referenties en het overleggen van een 'Verklaring omtrent het Gedrag' (VOG) maken onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.

 

Open sollicitaties

Is dit niet jouw vacature maar ben je wel enthousiast over het werken bij MoleMann? Neem contact op met recruiter Lisette Maaskant; zij maakt met plezier tijd voor je vrij om te kijken of we toch wat voor elkaar kunnen betekenen. Deze manier van contact leggen, doen we graag en met enige regelmaat verwelkomen we zo nieuwe collega’s. Misschien ben jij dat binnenkort!

Lisette is te bereiken via recruitment@molemann.nl of via 06-59812469

Wat zeggen collega's over MoleMann?