Verpleegkundig Specialist

20 - 28 uur

Jouw vak als verpleegkundig specialist in de volle breedte kunnen uitoefenen in de GGZ? Kom dan werken bij MoleMann Mental Health, dé specialist op het gebied van systeemgericht werken.

Jouw toekomstige werkplek
Welkom bij MoleMann Mental Health (MMH) locatie Rotterdam! Ons team is gehuisvest in een prachtig en huiselijk pand aan de Heemraadssingel. Wij behandelen volwassenen vanaf 18 jaar met uiteenlopende problematiek vanuit het oogpunt van systemisch werken. Dit betekent dat we de patiënt in zijn of haar context zien en dus de belangrijke naasten en de sociale omgeving van de patiënt betrekken bij de behandeling. Gezinsgesprekken en partner-relatietherapie zijn in onze ogen dus een logisch onderdeel van het aanbod, evenals de mogelijkheid tot een gecombineerde systemische en individuele behandeling van de problematiek (o.a. PTSS, persoonlijkheidsproblematiek, angst- en stemmingsklachten).

Ons team werkt multidisciplinair en bestaat uit 15 collega’s (o.a.: systeemtherapeuten, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, psychologen, psychiaters, GZ-psychologen, psychotherapeuten, klinisch psychologen en een psychomotorisch therapeut). We werken nauw samen en betrekken elkaar inhoudelijk bij de behandelingen. Transparantie, eigen initiatief en autonomie zijn waarden waarin wij ons allemaal herkennen. We lunchen samen, en bij mooi weer doen we dat in onze tuin. Dit alles, in combinatie met de bevlogenheid en de geen-woorden-maar-daden-mentaliteit, maakt dit echt een heel fijne werkplek.

“Als MoleMann willen wij groot blijven denken, maar is de kleinschaligheid het grote goed dat wij te allen tijde zullen bewaken; fijn voor onze cliënten en ook voor ons als team”.

Dit doe je
Als verpleegkundig specialist word je ingezet als regiebehandelaar en behandelaar voor farmacotherapie (onder supervisie van de psychiater) en individuele en/of groepsbehandelingen. Natuurlijk werk je intensief samen met de andere disciplines van ons team en bespreken we het verloop van de behandelingen tijdens wekelijkse MDO’s. We hebben daarnaast de mogelijkheid tot het deelnemen aan supervisie en intervisie.

Als verpleegkundig specialist:

 • Voer je intakegesprekken en superviseer je het opstellen van behandelplannen.
 • Verricht je psychiatrische diagnostiek.
 • Doe je farmacotherapeutische behandelingen.
 • Ben je regiebehandelaar over lopende behandelingen.
 • Heb je een proactieve rol in het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Dit breng je mee
Jij staat bekend om je professionaliteit en betrokkenheid. Innovatie en ontwikkelingen passen goed bij jou. Je kunt snel schakelen en krijgt energie van het zoeken naar de juiste stappen voor de patiënt, collega’s en jezelf. We zoeken een verpleegkundig specialist met een grote mate van zelfstandigheid en autonomie, die graag onderdeel wil zijn van een team.

Verder:

 • Een actuele inschrijving in het BIG register.
 • Ervaring in de GGZ.

Dit bieden we jou

 • Een maximum bruto maandsalaris van € 6.141,- (bij een 36-urige werkweek/Cao GGZ ) en afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 20 - 28 uur per week.
 • Bij MoleMann werken we vanuit een systeemgerichte visie, daarom wordt er een 3-daagse introductie cursus ‘systemisch werken’ bij MoleMann aangeboden. Ook is het mogelijk om de interne basiscursus systeemtherapie (NVRG erkend, 132 uur) te volgen. Deze start elke twee jaar. Je kan intern solliciteren op deze opleidingsplekken om zo een stap te zetten in het opleidingstraject tot systeemtherapeut.
 • Iedere vestiging van MoleMann heeft een maandelijks budget ‘Lekker Werken’ en een jaarlijks budget om een teamuitje te organiseren.
 • Eens per jaar komen we samen tijdens de MoleMann-dag waarbij de inhoud, het elkaar ontmoeten en de samenwerking centraal staan.

Enthousiast over deze baan?
Leuk! Je kunt jouw CV of LinkedIn profiel en motivatie mailen naar onze recruiter Lisette Maaskant via recruitment@molemann.nl 

Wil je eerst meer informatie?
Voor algemene vragen of vragen over het solliciteren bij MoleMann kun je bellen of Whatsappen met recruiter Lisette Maaskant via 06 -59 81 24 69. Zij staat je met plezier te woord.

Inhoudelijke vragen over de functie kun je stellen aan Merel van Vliet, leidinggevende van het team, via merel.van.vliet@molemann.nl.

 

Het bellen van twee referenties en het overleggen van een 'Verklaring omtrent het Gedrag' (VOG) maken onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.

Open sollicitaties

Is dit niet jouw vacature maar ben je wel enthousiast over het werken bij MoleMann? Neem contact op met recruiter Lisette Maaskant; zij maakt met plezier tijd voor je vrij om te kijken of we toch wat voor elkaar kunnen betekenen. Deze manier van contact leggen, doen we graag en met enige regelmaat verwelkomen we zo nieuwe collega’s. Misschien ben jij dat binnenkort!

Lisette is te bereiken via recruitment@molemann.nl of via 06-59812469

Wat zeggen collega's over MoleMann?

Afbeelding
model-vrouw-blauw
“MoleMann is een kleinschalige platte organisatie waarin het lukt de lijnen kort te houden“
Afbeelding
model-vrouw-groen
“Door de kleine teams werken we nauw met elkaar samen en daardoor hebben we ook echt oog voor elkaar.“
Afbeelding
model-man-oranje
“Ik mag hier doen waar ik goed in ben!“
Afbeelding
model-man-grijs
“Ik heb echt zelf regie in mijn werk, elders is dat wel eens anders.“
Afbeelding
model-man
“De interne opleiding voor systeemtherapeut was een van de redenen waarom ik bij MoleMann wilde werken.“