Systeemtherapeut

Dagelijks werken vanuit een systemische behandelvisie met echt contact tussen patiënten en collega’s? Dit is je kans om jouw expertise uit te breiden door middel van co-therapieën en super- en intervisie van je teamcollega’s!

Jouw toekomstige werkplek

Welkom bij MoleMann Mental Health locatie Deventer Volwassenen! I.v.m. met pensionering van onze huidige systeemtherapeut komen we graag in contact met een ervaren en vooral betrokken systeemtherapeut om ons team op sterkte te houden. Ons team bestaat o.a. uit GZ psychologen, twee psychiaters en een klinisch psycholoog/psychotherapeut. Onze kernwaarden; systemische behandelvisie, echt contact en autonomie, zijn de basis van onze werkwijze.

Behalve systeemtherapie bieden we o.a. ook CGT, EMDR, schematherapie, farmacotherapie en psychotherapie. Zo nodig werken we samen met de afdeling Deventer Kind en Jeugd en instellingen buiten onze organisatie. We zien een gevarieerd aanbod van patiënten met uiteenlopende problematiek. Dat maakt het werk heel afwisselend. De sfeer binnen het team is betrokken, veilig en professioneel. Hier zetten we ons ook allemaal voor in.

Dit doe je

Als systeemtherapeut binnen MoleMann bied je systeemtherapie aan volwassenen en hun gezinnen en naasten. Mocht je hiernaast ook ervaring hebben met partner-relatietherapie dan stellen wij dit ook zeer op prijs. De behandelingen zijn divers en de problematiek is uitdagend. Je komt te werken in een multidisciplinair team en werkt daarin nauw samen met de regiebehandelaar en de overige behandelaren in het team. Binnen het team lever je een brede systemische bijdrage en adviseer je collega's op het gebied van systeemproblematiek.

Dit breng je mee

Jij bent een zelfstandige teamplayer en hebt een drive om te investeren in het team. Ondanks de soms zware problematiek lachen we graag en is jouw humor meer dan welkom.

Verder:

 • Heb je een afgeronde (of bijna afgeronde) en door het NVRG erkende systeemopleiding, naast een passend, BIG-geregistreerd, beroep.
 • Sta je open voor verschillende systeem therapeutische stromingen en heb je zelf ook een voorkeur.
 • Vind je continue ontwikkeling en vernieuwing waardevol en heb je altijd ideeën om de behandeling beter te maken.
 • Ben je leergierig en ga je graag in gesprek met patiënten en collega’s.

Dit bieden we jou

 • Een salaris ingeschaald in de GGZ cao en afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Een warme en huiselijke werkplek in een professioneel en persoonlijk team.
 • Bij aanvang een contract voor onbepaalde tijd voor 24 uur in de week.
 • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
 • Mogelijkheden tot hybride werken.
 • Je blijven ontwikkelen vinden we belangrijk; goed voor jou en voor ons. Daarom is er een jaarlijks en persoonlijk studiebudget.
 • Jaarlijks organiseren we een systeemcarrousel voor systeemtherapeuten; deze bestaat o.a. uit kennisuitwisseling, consulten en intervisie.
 • Eens per jaar komen we samen tijdens de MoleMann dag, waarbij de inhoud, het elkaar ontmoeten en de samenwerking centraal staan.

Enthousiast over deze baan?

Je kunt je actuele CV of LinkedIn profiel met sollicitatiebrief mailen naar onze recruiter Lisette Maaskant via recruitment@molemann.nl.

Wil je eerst meer informatie?

Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure bij MoleMann kun je bellen of whatsappen met recruiter Lisette Maaskant via 06 -59 81 24 69.

Inhoudelijke vragen over de functie kun je stellen aan Francien Denekamp, leidinggevend psychiater van de vestiging Deventer via Francien.Denekamp@molemann.nl.

NB Het bellen van twee referenties en het overleggen van een 'Verklaring omtrent het Gedrag' (VOG) maken onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.

Open sollicitaties

Is dit niet jouw vacature maar ben je wel enthousiast over het werken bij MoleMann? Neem contact op met recruiter Lisette Maaskant; zij maakt met plezier tijd voor je vrij om te kijken of we toch wat voor elkaar kunnen betekenen. Deze manier van contact leggen, doen we graag en met enige regelmaat verwelkomen we zo nieuwe collega’s. Misschien ben jij dat binnenkort!

Lisette is te bereiken via recruitment@molemann.nl of via 06-59812469

Wat zeggen collega's over MoleMann?