Systeemtherapeut

24 - 32 uur

Een persoonsgerichte benadering en oog hebben voor het systeem rondom de client? Dit is je kans om jouw ervaring en talent in te zetten bij dé specialist in systemisch werken!

Jouw toekomstige werkplek

Welkom bij MoleMann Mental Health locatie Amsterdam! Wij behandelen volwassenen met een brede diversiteit aan problematiek. Ter versterking van het team komen we graag in contact met een ervaren en betrokken systeemtherapeut. Er is samenwerking tussen de collega’s. Wij hebben korte lijnen en de werksfeer warm en betrokken. In het team werken een psychiater, verschillende GZ-psychologen en systeemtherapeuten, een psychotherapeut, enkele basispsychologen al dan niet in opleiding.

Onze kernwaarden; systemische behandelvisie, echt contact en autonomie zijn de basis van onze werkwijze.

Behalve systeemtherapie bieden we o.a. CGT, EMDR, schematherapie en we hebben een uitgebreid groepsaanbod. Kenmerkend is dat onze vestiging veel mensen behandelt die qua problematiek té complex zijn voor de kleine zelfstandige praktijken binnen onze regio, maar niet geïndiceerd zijn voor de 3e lijns-zorg.

Dit doe je

Als systeemtherapeut werk je locatie breed. Je bent gewend om systemisch te denken en wilt ons daar ook scherp op houden. Daarbij:

 • Je biedt systeemtherapie aan (soms) complexe gezinssystemen en doet partner-relatie therapie waarbij ten minste een volwassen gezinslid een psychiatrische diagnose heeft. 
 • Je werkt zelfstandig en kan ook goed samenwerken. Je bent vertrouwd met het doen van co-therapie en het geven van groepstherapie en beleeft hier plezier aan.
 • Je denkt mee met collega’s over een systemische behandelinsteek.

Dit breng je mee

Jij bent een zelfstandige teamplayer en hebt een drive om te investeren in het team. Je wilt een volgende stap zetten omdat je net als wij gelooft in groei en ontwikkeling. Verder:

 • Heb je een afgeronde en door het NVRG erkende systeemopleiding. Daarnaast is het van belang dat je naast je functie als systeemtherapeut een functie bekleed waarmee het mogelijk is om behandelcontacten te kunnen declareren volgens het nieuwe Zorgprestatiemodel. Voor meer informatie kijk op:  https://www.zorgprestatiemodel.nl/ bij downloads ‘Lijst van consult registrerende beroepen’.

Dit bieden we jou

 • Een maximum bruto maandsalaris van € 4.883,- (bij 36 uur in de week /Cao GGZ inschaling conform opleiding) en afhankelijk van kennis en ervaring
 • Een warme en huiselijke werkplek in een professioneel en persoonlijk team
 • Gelijk een contract voor onbepaalde tijd 
 • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering
 • Mogelijkheden tot hybride werken
 • Een jaarlijks en persoonlijk studiebudget; omdat je verantwoordelijk bent voor je eigen ontwikkeling
 • Jaarlijks organiseren we een systeemcarrousel voor systeemtherapeuten; deze bestaat o.a. uit kennisuitwisseling, consulten en intervisie
 • Iedere vestiging van MoleMann heeft een budget ‘Lekker Werken’ om een teamuitje te organiseren
 • Eens per jaar komen we samen tijdens de MoleMann dag waarbij de inhoud, het elkaar ontmoeten en de samenwerking centraal staan.

Enthousiast over deze baan?

Leuk! Je kunt jouw actuele CV of LinkedIn profiel en korte motivatie mailen naar onze recruiter Lisette Maaskant via recruitment@molemann.nl 

Wil je eerst meer informatie?

Voor algemene vragen of vragen over het solliciteren bij MoleMann kun je bellen of Whatsappen met recruiter Lisette Maaskant via 06 -59 81 24 69. Ze staat je met plezier te woord.

Inhoudelijke vragen over de functie kun je stellen aan Femke Tesselaar, psychotherapeut/systeemtherapeut via femke.tesselaar@molemann.nl.

 

Het bellen van twee referenties en het overleggen van een 'Verklaring omtrent het Gedrag' (VOG) maken onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.

Open sollicitaties

Is dit niet jouw vacature maar ben je wel enthousiast over het werken bij MoleMann? Neem contact op met recruiter Lisette Maaskant; zij maakt met plezier tijd voor je vrij om te kijken of we toch wat voor elkaar kunnen betekenen. Deze manier van contact leggen, doen we graag en met enige regelmaat verwelkomen we zo nieuwe collega’s. Misschien ben jij dat binnenkort!

Lisette is te bereiken via recruitment@molemann.nl of via 06-59812469

Wat zeggen collega's over MoleMann?