Stageplaats Orthopedagoog

Aantal uren bespreekbaar

Leren en jezelf ontwikkelen in een werkomgeving met een systemische behandelvisie? Dit is je kans!

Jouw toekomstige werkplek

Welkom bij MoleMann Mental Health! Wij behandelen zowel volwassenen als jeugd.  Ons team bestaat uit oa uit GZ-psychologen, orthopedagogen, een PMT’er, een psychiater en een verpleegkundig specialist. Enkelen zijn tevens systeemtherapeut. Onze kernwaarden; systemische behandelvisie, echt contact en autonomie, en zijn de basis van onze werkwijze.

Behalve systeemtherapie bieden we o.a. ook CGT, EMDR, schematherapie, farmacotherapie en enkele groepen (lichaamsgericht, ERT). Regelmatig werken we samen met andere instellingen. We zien een gevarieerd aanbod van cliënten met heel uiteenlopende problematiek. Dat maakt het werk heel afwisselend. De sfeer binnen het team is betrokken, veilig en professioneel. Hier zetten we ons ook allemaal voor in.

Dit ga je doen

Wij geloven erg in jezelf blijven ontwikkelen. Daarom willen wij ook graag tijd en ruimte vrij maken voor studenten. Jij krijgt van ons de  vrijheid om met ons mee te kijken en ervaring op te doen. En waar mogelijk zul je ook zelfstandig aan de slag gaan. Uiteraard met supervisie en vanuit een veilige bedding vanuit ons multidisciplinaire team.

Dit breng je mee

Jij bent zelfstandig en weet wat je komt doen. In de zin dat je helder hebt op welke gebieden je graag ervaring wilt op doen. Maar ook dat je een heldere opdracht meeneemt. Daarbij vind je het leuk om onderdeel van een team te zijn. Wij nodigen je van harte uit ook jouw kennis met ons te delen want wij leren ook graag van jou!

Verder:

  • Op dit moment ben je bezig met een universitaire opleiding tot orthopedagoog.
  • Je hebt affiniteit met de systeembenadering of bent hier nieuwsgierig naar.

Dit bieden we jou

Een fijne en gezellig werkplek waarin van alles te leren is in ons mooie werkveld. Wij maken graag tijd vrij voor goede begeleiding en dit is altijd zowel laagdrempelig als professioneel.

Verder:

  • Stageovereenkomst voor 3 tot 4 dagen per week gedurende een periode van 6 maanden. We zorgen gezamenlijk dat jij aan het aantal benodigde uren komt.
  • Stagevergoeding van € 357,- per maand op basis van 36 uur per week.
  • Combinatie tussen een werkplek op ons kantoor in Heerenveen en thuiswerken.
  • Invulling van werkdagen doen we in overleg.

Enthousiast over deze stageplek?

Leuk! Je kunt jouw actuele CV en korte motivatie mailen naar onze recruiter Lisette Maaskant via recruitment@molemann.nl 

Wil je eerst meer informatie?

Voor algemene vragen of vragen over het solliciteren bij MoleMann kun je bellen of Whatsappen met recruiter Lisette Maaskant via 06 -59 81 24 69. Ze staat je met plezier te woord.

Heb je inhoudelijke vragen dan kun je voor meer informatie contact opnemen met Antje van der Heide, GZ Psycholoog en leidinggevende van de vestiging via antje.vanderheide@molemann.nl of via 0513-633688.

Het aanvragen van een 'Verklaring omtrent het Gedrag' (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.

 

Open sollicitaties

Is dit niet jouw vacature maar ben je wel enthousiast over het werken bij MoleMann? Neem contact op met recruiter Lisette Maaskant; zij maakt met plezier tijd voor je vrij om te kijken of we toch wat voor elkaar kunnen betekenen. Deze manier van contact leggen, doen we graag en met enige regelmaat verwelkomen we zo nieuwe collega’s. Misschien ben jij dat binnenkort!

Lisette is te bereiken via recruitment@molemann.nl of via 06-59812469

Wat zeggen collega's over MoleMann?