Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Helemaal overtuigd van wat systemisch werken kan bijdrage aan de behandeling? Ga aan de slag bij dé specialist in systeemgericht werken en zet jouw talent en ervaring in om ons team compleet te maken!

Jouw toekomstige werkplek

Welkom bij team OPZ! Ons team is gespecialiseerd in de behandeling van 60-plussers. Hierbij komt het gehele scala aan psychiatrische problematiek voorbij, vaak in combinatie met somatische en psychosociale problemen. Behandeling is dan ook maatwerk: geen zorgpaden of verplichte protocollen. Patiënten voelen zich welkom en er wordt naar ze geluisterd. Samen bepalen we wat er nodig is en hoe en waar we dat gaan doen. Is het handig om thuis af te spreken; dan doen we dat. Ons team draagt zorg voor een professionele behandeling. Maar wij weten ook waar onze beperkingen liggen en zo nodig verwijzen wij door en/of  werken samen intensief met andere organisaties.

“ Alle MoleMann teams werken vanuit dezelfde systemische visie. Vanuit deze basis ontwikkelen de teams zich doormiddel van eigen expertise en inbreng. Zo blijven we zelfstandig ontwikkelen maar wel vanuit een gemene deler”.

Dit doe je
Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige werk je nauw samen met het team van behandelaren. Ons multidisciplinaire team van hulpverleners speelt een belangrijke rol in het behandelproces van onze cliënten. Jouw takenpakket is gevarieerd en omvat onder meer intakegesprekken, individuele/systeem begeleiding en begeleiding in het professionele netwerk.

Dit breng je mee
Jij kunt snel helder krijgen wat er nodig is in situaties die niet altijd voorspelbaar zijn. Je bent daadkrachtig en communicatief sterk. Die combinatie maakt dat je er voor de patiënt kunt zijn en ondertussen het behandelplan niet uit het oog verliest. Je bent flexibel, doortastend en draagt vanuit deskundigheid bij aan het verbeteren van onze zorg. Verder:

 • Heb je een afgeronde opleiding tot SPV en BIG registratie.
 • Heb je minimaal 2 jaar werkervaring in de GGZ.
 • Werk je systemisch en ben je in staat om beslissingen zelf te nemen en op waarde te schatten.
 • We zoeken iemand die het leuk vindt een bijdrage te leveren aan ons groepsaanbod (mindfulness-, en leefstijlgroep).

Dit bieden we jou
Een mooie zelfstandige functie binnen een fijn team. De lijnen zijn kort en we lopen makkelijk bij elkaar binnen. Je kunt je eigen expertise gebruiken om je deze rol helemaal eigen te maken en jezelf te ontwikkelen. Verder:

 • Een maximum bruto maandsalaris van € 4.607,- (bij 36 uur in de week/Cao GGZ schaal 55) en afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Arbeidscontract voor onbepaalde tijd.
 • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
 • Een jaarlijks en persoonlijk studiebudget; omdat je verantwoordelijk bent voor je eigen ontwikkeling!
 • Bij MoleMann werken we vanuit een systeemgerichte visie, daarom is er een 3 daagse introductiecursus ‘systemisch werken bij MoleMann’.
 • Iedere vestiging van MoleMann heeft een maandelijks budget ‘Lekker Werken’ en een jaarlijks budget om een teamuitje te organiseren.
 • Eens per jaar komen we samen tijdens de MoleMann-dag waarbij de inhoud, het elkaar ontmoeten en de samenwerking centraal staan.

Enthousiast over deze baan?
Leuk! Je kunt jouw actuele CV of LinkedIn profiel en korte motivatie mailen naar onze recruiter Lisette Maaskant via recruitment@molemann.nl 

Wil je eerst meer informatie?
Heb je eerst toch nog een paar vragen dan kun je voor meer informatie contact opnemen met Wietske Soeteman (GZ-psycholoog) via wietske.soeteman@molemann.nl.

NB Het bellen van twee referenties en het overleggen van een 'Verklaring omtrent het Gedrag' (VOG) maken onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.

 

 

Open sollicitaties

Is dit niet jouw vacature maar ben je wel enthousiast over het werken bij MoleMann? Neem contact op met recruiter Lisette Maaskant; zij maakt met plezier tijd voor je vrij om te kijken of we toch wat voor elkaar kunnen betekenen. Deze manier van contact leggen, doen we graag en met enige regelmaat verwelkomen we zo nieuwe collega’s. Misschien ben jij dat binnenkort!

Lisette is te bereiken via recruitment@molemann.nl of via 06-59812469

Wat zeggen collega's over MoleMann?

Afbeelding
model-vrouw-blauw
“MoleMann is een kleinschalige platte organisatie waarin het lukt de lijnen kort te houden“
Afbeelding
model-vrouw-groen
“Door de kleine teams werken we nauw met elkaar samen en daardoor hebben we ook echt oog voor elkaar.“
Afbeelding
model-man-oranje
“Ik mag hier doen waar ik goed in ben!“
Afbeelding
model-man-grijs
“Ik heb echt zelf regie in mijn werk, elders is dat wel eens anders.“
Afbeelding
model-man
“De interne opleiding voor systeemtherapeut was een van de redenen waarom ik bij MoleMann wilde werken.“