Psychiater ziekenhuispsychiatrie

Bouw met ons verder aan de afdeling ziekenhuispsychiatrie vanuit een systeemgerichte visie en ervaar waar MoleMann goed in is: groot denken en klein organiseren. Kom ook bij ons werken!

Jouw toekomstige werkplek

Welkom bij MoleMann Mental Health locatie Antonius in Sneek!

MoleMann Ziekenhuispsychiatrie richt zich met name op patiënten die klachten hebben op het snijvlak van psychische en somatische problematiek. Je gaat samenwerken met een team van o.a. verpleegkundigen, een systeemtherapeut, een verpleegkundig specialist, psychiaters en vak- therapeuten.  Het team is klein en de overleglijnen zijn hierdoor kort. Dit is ook waar MoleMann zich altijd in onderscheidt: kleinschalig en persoonlijk. Ruimte om te brainstormen en om eigen ideeën te ontwikkelen is er zeker.

MoleMann Ziekenhuispsychiatrie bestaat uit o.a. een polikliniek en een PAAZ met 20 klinische bedden in een open setting. Wij behandelen patiënten vanaf 18 tot 100 jaar. Vernieuwen en verder ontwikkelen vinden we belangrijk: past dit bij jouw ambitie?

‘De patiënt in zijn/haar context behandelen en werken met een klein team waar we elkaar snel en goed weten te vinden; daarom werk ik graag bij MoleMann’

Dit doe je

Je behandelt grotendeels patiënten op de polikliniek en binnen het behandelhuis. De patiëntenpopulatie bestaat met name uit SOLK, POP, bipolair en geriatrie. Verwijzingen komen van huisartsen, de medisch specialisten van het ziekenhuis en collega’s en instellingen in de regio.

Dit breng je mee

Jij staat bekend om je energie en jouw effectieve communicatie. Innovatie en ontwikkelingen passen goed bij je. Verder heb je:

 • Een afgeronde opleiding tot psychiater en een actuele BIG registratie;
 • Ervaring met het behandelen van zowel volwassenen als ouderen of de bereidheid om deze ervaring te ontwikkelen;
 • Ervaring in het systeemgericht werken;
 • Goede vaardigheden om snelle, korte en duidelijke diagnostiek en verslaglegging te doen;
 • Een ondernemende persoonlijkheid die zowel in- als extern met plezier een relevant netwerk weet uit te breiden.

Dit bieden we jou

 • Een maximum bruto maandsalaris van € 9.872,- (bij 36 uur in de week/Cao GGZ -AMS ) en afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Gelijk een contract voor onbepaalde tijd voor 28-32 uur in de week;
 • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering;
 • Mogelijkheden tot hybride werken;
 • Je blijven ontwikkelen vinden we belangrijk; goed voor jou en voor ons! Daarom krijg je als behandelaar de drie daagse introductie systemisch werken bij MMH;
 • Onze interne basiscursus systeemtherapie (NVRG erkend, 132 uur) start elke twee jaar. Behandelaren die bij MoleMann werken kunnen intern solliciteren op deze opleidingsplekken en zo kun je een stap zetten in het opleidingstraject tot systeemtherapeut;
 • Jaarlijks organiseren we een systeemcarrousel voor systeemtherapeuten; deze bestaat o.a. uit kennisuitwisseling, consulten en intervisie;
 • Iedere vestiging van MoleMann heeft een budget ‘Lekker Werken’ om een teamuitje te organiseren. Eens per jaar komen we samen tijdens de MoleMann-dag waarbij de inhoud, het elkaar ontmoeten en de samenwerking centraal staan.

Het is mogelijk dat je als psychiater in de toekomst onregelmatige diensten gaat draaien. Kom je te werken in een ziekenhuisregio dan participeer je in de achterwachtregeling.

Enthousiast over deze baan?

Fijn! Laten we kennismaken. Je kunt jouw actuele CV of LinkedIn profiel en korte motivatie mailen naar recruitment@molemann.nl 

Wil je eerst meer informatie?

Voor algemene vragen of vragen over het solliciteren bij MoleMann kun je bellen of Whatsappen met Lisette Maaskant via 06 -59 81 24 69. Ze staat je met plezier te woord.

 

Het bellen van twee referenties en het overleggen van een 'Verklaring omtrent het Gedrag' (VOG) maken onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.

Open sollicitaties

Is dit niet jouw vacature maar ben je wel enthousiast over het werken bij MoleMann? Neem contact op met recruiter Lisette Maaskant; zij maakt met plezier tijd voor je vrij om te kijken of we toch wat voor elkaar kunnen betekenen. Deze manier van contact leggen, doen we graag en met enige regelmaat verwelkomen we zo nieuwe collega’s. Misschien ben jij dat binnenkort!

Lisette is te bereiken via recruitment@molemann.nl of via 06-59812469

Wat zeggen collega's over MoleMann?