Psychiater

Bouw met ons mee aan het team vanuit een systeemgerichte visie. Draag uit waar MoleMann voor staat en kom werken bij dé specialist in systemisch werken!

Jouw toekomstige werkplek

Welkom bij MoleMann Mental Health locatie Apeldoorn! Wij behandelen zowel volwassenen als jeugd. Ter versterking van het team komen we graag in contact met een betrokken psychiater. Ons team bestaat uit GZ- psychologen, psychiaters en sociaal psychiatrisch verpleegkundigen. Enkelen zijn tevens systeemtherapeut. Onze kernwaarden; systemische behandelvisie, echt contact en autonomie. Deze zijn de basis van onze werkwijze.

Behalve systeemtherapie bieden we o.a. ook CGT, EMDR, schematherapie, farmacotherapie en enkele groepen (mindfulness, COMET,  vaardigheden jeugd, schematherapie en autonomie). Regelmatig werken we samen met andere instellingen. We zien een gevarieerd aanbod van cliënten met heel uiteenlopende problematiek. Dat maakt het werk heel afwisselend. De sfeer binnen het team is betrokken, veilig en professioneel. Hier zetten we ons ook allemaal voor in.

“Als MoleMann willen wij groot blijven denken, maar is de kleinschaligheid het grote goed dat wij te allen tijde zullen bewaken; fijn voor onze cliënten en ook voor ons als team”.

Dit doe je
Als psychiater ben je integraal verantwoordelijk voor de inhoud van de behandeling. In deze rol werk je nauw samen met gespecialiseerde collega’s uit ons multidisciplinair team. Jouw mening over beleidsmatige onderwerpen in behandelprocessen wordt dan ook erg gewaardeerd.

Als psychiater:

 • Houd je samen met behandelaren intakegesprekken en superviseer je het opstellen van behandelplannen.
 • Verricht je psychiatrische diagnostiek.
 • Doe je farmacotherapeutische behandelingen.
 • Geef je individuele- en systemische behandelingen.
 • Heb je een proactieve rol in het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Dit breng je mee
Jij staat bekend om je professionaliteit en betrokkenheid. Innovatie en ontwikkelingen passen goed bij je. Je kunt snel schakelen en krijgt energie van het zoeken naar de juiste stappen voor de patiënt, collega’s en jezelf.

Verder heb je:

 • Een afgeronde opleiding tot psychiater en een actuele BIG registratie.
 • Ervaring met het behandelen van zowel volwassenen als ouderen of de bereidheid om deze ervaring te ontwikkelen. Ervaring met jeugd is geen vereiste maar zeker welkom.
 • Goede vaardigheden om snelle, korte en duidelijke diagnostiek en verslaglegging te doen.
 • Een ondernemende persoonlijkheid die een actieve rol binnen het team inneemt.

Dit bieden we jou

 • Een maximum bruto maandsalaris van € 10.172 ,- (bij 36 uur in de week/Cao GGZ -AMS ) en afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 18-24 uur in de week.
 • Bij MoleMann werken we vanuit een systeemgerichte visie, daarom is er een 3 daagse introductie cursus ‘systemisch werken bij MoleMann’. Ook is het mogelijk om de interne basiscursus systeemtherapie (NVRG erkend, 132 uur) te volgen, deze start elke twee jaar. Je kan intern solliciteren op deze opleidingsplekken en zo kun je een stap zetten in het opleidingstraject tot systeemtherapeut.
 • Iedere vestiging van MoleMann heeft een maandelijks budget ‘Lekker Werken’ en een jaarlijks budget om een teamuitje te organiseren.
 • Eens per jaar komen we samen tijdens de MoleMann-dag waarbij de inhoud, het elkaar ontmoeten en de samenwerking centraal staan.
 • Er is een actieve medische staf.

Enthousiast over deze baan?
Leuk! Je kunt jouw CV of LinkedIn profiel en motivatie mailen naar onze recruiter Lisette Maaskant via recruitment@molemann.nl 

Wil je eerst meer informatie?
Voor algemene vragen of vragen over het solliciteren bij MoleMann kun je bellen of Whatsappen met recruiter Lisette Maaskant via 06 -59 81 24 69. Ze staat je met plezier te woord.

Inhoudelijke vragen over de functie kun je stellen aan Anne Weier, leidinggevend psychiater van de vestiging Apeldoorn via anne.weier@molemann.nl of 088-0201322.

 

Het bellen van twee referenties en het overleggen van een 'Verklaring omtrent het Gedrag' (VOG) maken onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.

Open sollicitaties

Is dit niet jouw vacature maar ben je wel enthousiast over het werken bij MoleMann? Neem contact op met recruiter Lisette Maaskant; zij maakt met plezier tijd voor je vrij om te kijken of we toch wat voor elkaar kunnen betekenen. Deze manier van contact leggen, doen we graag en met enige regelmaat verwelkomen we zo nieuwe collega’s. Misschien ben jij dat binnenkort!

Lisette is te bereiken via recruitment@molemann.nl of via 06-59812469

Wat zeggen collega's over MoleMann?

Afbeelding
model-vrouw-blauw
“MoleMann is een kleinschalige platte organisatie waarin het lukt de lijnen kort te houden“
Afbeelding
model-vrouw-groen
“Door de kleine teams werken we nauw met elkaar samen en daardoor hebben we ook echt oog voor elkaar.“
Afbeelding
model-man-oranje
“Ik mag hier doen waar ik goed in ben!“
Afbeelding
model-man-grijs
“Ik heb echt zelf regie in mijn werk, elders is dat wel eens anders.“
Afbeelding
model-man
“De interne opleiding voor systeemtherapeut was een van de redenen waarom ik bij MoleMann wilde werken.“