Psychiater

20 - 28 uur

Bouw met ons aan het team vanuit een systeemgerichte visie. Draag uit waar MoleMann voor staat en kom werken bij dé specialist in systemisch werken!

Jouw toekomstige werkplek

Welkom bij MoleMann Mental Health (MMH) locatie Rotterdam! Ons team is gehuisvest in een prachtig en huiselijk pand aan de Heemraadssingel. Wij behandelen volwassenen vanaf 18 jaar met uiteenlopende problematiek vanuit het oogpunt van systemisch werken. Dit betekent dat we de patiënt in zijn of haar context zien en dus de belangrijke naasten en de sociale omgeving van de patiënt betrekken bij de behandeling. Gezinsgesprekken en partner-relatietherapie zijn in onze ogen dus een logisch onderdeel van het aanbod, evenals de mogelijkheid tot een gecombineerde systemische en individuele behandeling van de problematiek (o.a. PTSS, persoonlijkheidsproblematiek, angst- en stemmingsklachten).

Ons team werkt multidisciplinair en bestaat uit 15 collega’s (o.a.: systeemtherapeuten, (basis)psychologen, psychiaters, GZ psychologen en een psychomotorisch therapeut). We betrekken elkaar op inhoudelijk vlak bij de behandelingen. Transparantie, eigen initiatief en autonomie zijn waarden waarin wij ons allemaal herkennen. We lunchen samen, en bij mooi weer doen we dat in onze tuin. Dit alles, in combinatie met de bevlogenheid en de geen-woorden-maar-daden-mentaliteit, maakt dit echt een heel fijne werkplek.

“Als MoleMann willen wij groot blijven denken, maar is de kleinschaligheid het grote goed dat wij te allen tijde zullen bewaken; fijn voor onze cliënten en ook voor ons als team”.

Dit doe je

Als psychiater ben je integraal verantwoordelijk voor de inhoud van de behandeling. In deze rol werk je nauw samen met gespecialiseerde collega’s uit ons multidisciplinair team. Jouw mening over beleidsmatige onderwerpen in behandelprocessen wordt dan ook erg gewaardeerd.

Als psychiater:

 • Houd je intakegesprekken en superviseer je het opstellen van behandelplannen.
 • Verricht je psychiatrische diagnostiek.
 • Doe je farmacotherapeutische behandelingen.
 • Geef je individuele- en systemische behandelingen.
 • Heb je een proactieve rol in het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Dit breng je mee

Jij staat bekend om je professionaliteit en betrokkenheid. Innovatie en ontwikkelingen passen goed bij je. Je kunt snel schakelen en krijgt energie van het zoeken van de juiste stappen voor de patiënt, collega’s en jezelf.

Verder heb je:

 • Een afgeronde opleiding tot psychiater en een actuele BIG registratie.
 • Ervaring met het behandelen van zowel volwassenen als ouderen of de bereidheid om deze ervaring te ontwikkelen.
 • Goede vaardigheden om snelle, korte en duidelijke diagnostiek en verslaglegging te doen.
 • Een ondernemende persoonlijkheid die een actieve rol binnen het team inneemt.

Dit bieden we jou

 • Een maximum bruto maandsalaris van € 9.679 ,- (bij 36 uur in de week/Cao GGZ -AMS ) en afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 20-28 uur in de week.
 • Bij Molemann werken we vanuit een systeemgerichte visie, daarom is er een 3 daagse introductie cursus ‘systemisch werken bij Molemann’ ook is het mogelijk om de interne basiscursus systeemtherapie (NVRG erkend, 132 uur) te volgen, deze start elke twee jaar. Je kan intern solliciteren op deze opleidingsplekken en zo kun je een stap zetten in het opleidingstraject tot systeemtherapeut.
 • Iedere vestiging van MoleMann heeft een maandelijks budget ‘Lekker Werken’ en een jaarlijks budget om een teamuitje te organiseren.
 • Eens per jaar komen we samen tijdens de MoleMann-dag waarbij de inhoud, het elkaar ontmoeten en de samenwerking centraal staan.
 • Er is een actieve medische staf.

Enthousiast over deze baan?

Leuk! Je kunt jouw CV of LinkedIn profiel en motivatie mailen naar onze recruiter Lisette Maaskant via recruitment@molemann.nl 

Wil je eerst meer informatie?

Voor algemene vragen of vragen over het solliciteren bij MoleMann kun je bellen of Whatsappen met recruiter Lisette Maaskant via 06 -59 81 24 69. Ze staat je met plezier te woord.

Inhoudelijke vragen over de functie kun je stellen aan Rebecca Vlagsma, psychiater en directeur zorg via rebecca.vlagsma@molemann.nl of bel/WhatsApp haar via 06 16008985.

 

Het bellen van twee referenties en het overleggen van een 'Verklaring omtrent het Gedrag' (VOG) maken onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.

 

Open sollicitaties

Is dit niet jouw vacature maar ben je wel enthousiast over het werken bij MoleMann? Neem contact op met recruiter Lisette Maaskant; zij maakt met plezier tijd voor je vrij om te kijken of we toch wat voor elkaar kunnen betekenen. Deze manier van contact leggen, doen we graag en met enige regelmaat verwelkomen we zo nieuwe collega’s. Misschien ben jij dat binnenkort!

Lisette is te bereiken via recruitment@molemann.nl of via 06-59812469

Wat zeggen collega's over MoleMann?