Leidinggevend GZ psycholoog

Ambieer je een leidinggevende rol als behandelaar? Ga aan de slag bij dé specialist in systeemgericht werken en zet jouw organisatietalent en je vermogen om anderen beter te maken in de volle breedte in!

Jouw toekomstige werkplek

Welkom bij MoleMann Mental Health locatie Amsterdam! Wij behandelen volwassenen met een brede diversiteit aan problematiek. Ter versterking van het team komen we graag in contact met een ervaren en betrokken GZ psycholoog. Er is nauwe samenwerking tussen de collega’s. Wij hebben korte lijnen en de werksfeer warm en betrokken. In het team werken een psychiater, verschillende GZ psychologen en systeemtherapeuten, een psychotherapeut, enkele basispsychologen al dan niet in opleiding. 

Onze kernwaarden zijn: systemische behandelvisie, echt contact en autonomie.

Behalve systeemtherapie bieden we o.a. CGT, EMDR, schematherapie en we hebben een uitgebreid groepsaanbod. Kenmerkend is dat onze vestiging veel mensen behandelt die qua problematiek té complex zijn voor de kleine zelfstandige praktijken binnen onze regio, maar niet geïndiceerd zijn voor de 3e lijns-zorg.

“ Alle MoleMann-vestigingen hebben een huiselijke uitstraling; fijn voor onze cliënten en ook voor ons als team”. 

Neem hier een kijkje bij de vestiging Funenpark! https://www.youtube.com/watch?v=EhVeMjNDJ8g

Dit doe je

Als leidinggevende ben je integraal verantwoordelijk voor de inhoud en de bedrijfsvoering van de vestiging. In deze rol werk je nauw samen met het servicebureau (HR, recruitment, financiën, kwaliteit, zorgcontrol, officemanagement ). De directie van MoleMann is jouw gesprekspartner als het gaat om vestiging overstijgende zaken. Maandelijks is er een overleg met alle leidinggevenden van de verschillende vestigingen en de directie.

Als leidinggevende (gemiddeld 4 uur per week):

 • Faciliteer je het proces van taakverdeling binnen het team
 • Heb je een belangrijke rol in het bewaken van een prettige en veilige werksfeer
 • Ben je de schakel tussen het team en de directie.

Als GZ-psycholoog:

 • Ben je regiebehandelaar
 • Geef je individuele-, groeps-  en/of systeem(gerichte) therapie. De geboden behandelingsvorm kan variëren en is afhankelijk van kennis en expertise
 • Sluit je aan bij collega’s om hen te adviseren en te superviseren
 • Heb je een proactieve rol in het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Dit breng je mee

Jij gaat volledig voor het bouwen aan een team. Je hebt een effectieve manier van communiceren. Een uitdaging ga je niet uit de weg als het doel past bij jouw visie. Je weet goed te prioriteren en weet te relativeren waar nodig. Verder heb je:

 • een afgeronde opleiding tot GZ Psycholoog met een bijbehorende BIG-registratie
 • ervaring met het behandelen van volwassenen
 • affiniteit of ervaring met systeembenadering
 • een relevant extern netwerk of het vermogen dit snel op te bouwen.

Dit bieden we jou

 • Deze functie is ingeschaald in de Cao voor de GGZ. Dit houdt in voor de functie van GZ psycholoog een maandsalaris van maximaal € 5.734,- (bij 36 uur in de week /Cao GGZ fwg 65) uiteraard afhankelijk van kennis en ervaring
 • Managementtoelage van 5% over je bruto maandsalaris (met een maximaal  bedrag van € 483,95 (AMS regeling Cao GGZ))
 • Gelijk een contract voor onbepaalde tijd voor 32-36 uur in de week
 • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering
 • Mogelijkheden tot hybride werken
 • Je blijven ontwikkelen vinden we belangrijk! Daarom krijg je als behandelaar de driedaagse introductie 'Systemisch werken bij MMH'
 • Onze interne basiscursus systeemtherapie (NVRG erkend, 132 uur) start elke twee jaar. Behandelaren die bij MoleMann werken kunnen intern solliciteren op deze opleidingsplekken en zo kun je een stap zetten in het opleidingstraject tot systeemtherapeut
 • Jaarlijks organiseren we een systeemcarrousel voor systeemtherapeuten; deze bestaat o.a. uit kennisuitwisseling en consulten
 • Iedere vestiging van MoleMann heeft een maandelijks budget ‘Lekker Werken’ en een jaarlijks budget om een teamuitje te organiseren. Eens per jaar komen we samen tijdens de MoleMann dag waarbij de inhoud, het elkaar ontmoeten en de samenwerking centraal staan.

Enthousiast over deze baan?

Leuk! Stuur je actuele CV of LinkedIn profiel met een korte motivatie naar onze recruiter Lisette Maaskant via recruitment@molemann.nl 

Wil je eerst meer informatie?

Voor algemene vragen of vragen over het solliciteren bij MoleMann, kun je bellen of Whatsappen met recruiter Lisette Maaskant via: 06 -59 81 24 69. Ze staat je met plezier te woord.

Heb je eerst nog inhoudelijke vragen? Neem dan voor meer informatie contact op met Rebecca Vlagsma, Directeur Zorg via: rebecca.vlagsma@MoleMann.nl of bel/WhatsApp haar via 06 16008985.

 

NB Het bellen van twee referenties en het overleggen van een 'Verklaring omtrent het Gedrag' (VOG) maken onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.

Open sollicitaties

Is dit niet jouw vacature maar ben je wel enthousiast over het werken bij MoleMann? Neem contact op met recruiter Lisette Maaskant; zij maakt met plezier tijd voor je vrij om te kijken of we toch wat voor elkaar kunnen betekenen. Deze manier van contact leggen, doen we graag en met enige regelmaat verwelkomen we zo nieuwe collega’s. Misschien ben jij dat binnenkort!

Lisette is te bereiken via recruitment@molemann.nl of via 06-59812469

Wat zeggen collega's over MoleMann?