GZ psycholoog/Orthopedagoog

Als GZ psycholoog of Orthopedagoog actief bijdragen aan een systemische behandeling van kinderen en jeugd? Ga aan de slag bij dé specialist in systeemgericht werken en zet jouw talent en ervaring in om ons team compleet te maken!

Jouw toekomstige werkplek

Welkom! Onze vestiging is aan de rand van het centrum van Hilversum gehuisvest in een authentiek pand. De vestiging staat zeer goed aangeschreven binnen de regio. Het aanbod is gericht op volwassenen, kinderen en jeugdigen. Wij zoeken een GZ psycholoog Kind & Jeugd of een ervaren orthopedagoog. Het team bestaat uit circa 10 behandelaren. Als behandelaar geef je met je team vorm aan beleid en behandelaanbod. Er is ruimte om richting en koers te geven aan de toekomst van de vestiging Hilversum, uiteraard aansluitend op de strategie van MoleMann.

Wij bieden behandeling aan volwassenen, kinderen en ouderen met psychiatrische stoornissen, voornamelijk binnen de specialistische GGZ. Kenmerkend voor onze werkwijze is de systemische benadering: de sociale omgeving (gezin, familie en/of belangrijke anderen) van de patiënt wordt nadrukkelijk bij de behandeling betrokken.

“ Alle MoleMann teams werken vanuit dezelfde systemische gedachte in combinatie met de eigenheid die past bij de mensen die er werken; zo blijven we zelfstandig ontwikkelen vanuit een ondersteunende bedding”.

Als GZ Psycholoog Kind & Jeugd of orthopedagoog ben je verantwoordelijk voor de inhoud en de (systemische) aanpak van de behandeling van gezinnen en individuen. De voortgang en samenhang van de behandeling is aan jou toevertrouwd. In deze rol werk je nauw samen met je collega’s en bij MoleMann is het collegiaal overleg dagelijks onderdeel van de aanpak.

Verder:

 • Houd je intakegesprekken;
 • Geef je individuele- en systeemtherapie en/of groepstherapie;
 • Heb je een proactieve rol in het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Dit breng je mee

Je bent transparant in wat je zegt en doet. Je deelt jouw kennis en ervaring over (complexe) problematieken van volwassenen en jeugd met plezier met je collega’s. Verder heb je:

 • Een afgeronde opleiding tot GZ Psycholoog of een afgeronde opleiding voor orthopedagoog en actuele BIG registratie.
 • Ervaring met systeembenadering of ben je bereid dit te leren;
 • Ervaring met het behandelen van kinderen- en jeugdigen;
 • Kennis van en ervaring met psychopathologie en diagnostiek;
 • Zin om te vernieuwen en te ontwikkelen: omdat zorg altijd beter kan.

Dit bieden we jou

 • Salaris afhankelijk van de functie en uiteraard kennis en ervaring.
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 24-32 uur in de week.
 • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
 • Je blijven ontwikkelen vinden we belangrijk; goed voor jou en voor ons! Daarom krijg je als behandelaar de drie daagse introductie systemisch werken bij MoleMann.
 • Een jaarlijks en persoonlijk studiebudget; omdat je verantwoordelijk bent voor je eigen ontwikkeling.
 • Onze interne basiscursus systeemtherapie (NVRG erkend, 132 uur) start elke twee jaar. Behandelaren die bij MoleMann werken kunnen intern solliciteren op deze opleidingsplekken en zo kun je een stap zetten in het opleidingstraject tot systeemtherapeut.
 • Jaarlijks organiseren we een systeemcarrousel voor systeemtherapeuten; deze bestaat o.a. uit kennisuitwisseling, consulten en intervisie.
 • Iedere vestiging van MoleMann heeft een budget ‘Lekker Werken’ wat gebruikt kan worden voor iets leuks of lekkers voor het team. Eens per jaar komen we samen tijdens de MoleMann-dag waarbij de inhoud, de samenwerking en het elkaar ontmoeten centraal staan.

Enthousiast over deze baan?

Leuk! Je kunt jouw actuele CV of LinkedIn profiel en korte motivatie mailen naar onze recruiter Lisette Maaskant via recruitment@molemann.nl 

Wil je eerst meer informatie?

Heb je eerst toch nog een paar vragen dan kun je voor meer informatie contact opnemen met: Rosemarijn van den Bosch, psychiater/leidinggevende team Hilversum, email: rosemarijn.vandenbosch@molemann.nl, via telefoonnummer: 088-0201161.

Het bellen van twee referenties en het overleggen van een 'Verklaring omtrent het Gedrag' (VOG) maken onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.

Open sollicitaties

Is dit niet jouw vacature maar ben je wel enthousiast over het werken bij MoleMann? Neem contact op met recruiter Lisette Maaskant; zij maakt met plezier tijd voor je vrij om te kijken of we toch wat voor elkaar kunnen betekenen. Deze manier van contact leggen, doen we graag en met enige regelmaat verwelkomen we zo nieuwe collega’s. Misschien ben jij dat binnenkort!

Lisette is te bereiken via recruitment@molemann.nl of via 06-59812469

Wat zeggen collega's over MoleMann?