GZ Psycholoog

28 - 32 uur

Ook overtuigd van de waardevolle bijdrage van systeemgericht werken? Ga aan de slag bij dé specialist in systeemgericht werken en zet jouw kennis en ervaring in voor onze patiënten en ons team.

Jouw toekomstige werkplek

Welkom bij MoleMann Mental Health locatie Rotterdam! Ons team is gehuisvest in een prachtig en huiselijk pand aan de Heemraadssingel. Wij behandelen volwassenen vanaf 18 jaar met uiteenlopende problematiek vanuit het oogpunt van systemisch werken. Dit betekent dat we de patiënt in zijn of haar context zien en dus de belangrijke naasten en de sociale omgeving van de patiënt betrekken bij de behandeling. Gezinsgesprekken en partner-relatietherapie zijn in onze ogen dus een logisch onderdeel van het aanbod, evenals de mogelijkheid tot een gecombineerde systemische en individuele behandeling van de problematiek (o.a. PTSS, persoonlijkheidsproblematiek, angst- en stemmingsklachten).

Ons team werkt multidisciplinair en bestaat uit 15 collega’s (o.a.: systeemtherapeuten, (basis)psychologen, psychiaters, GZ psychologen en een psychomotorisch therapeut). We betrekken elkaar op inhoudelijk vlak bij de behandelingen. Transparantie, eigen initiatief en autonomie zijn waarden waarin wij ons allemaal herkennen. We lunchen samen, en bij mooi weer doen we dat in onze tuin. Dit alles, in combinatie met de bevlogenheid en de geen-woorden-maar-daden-mentaliteit, maakt dit echt een heel fijne werkplek.

“ Als MoleMann willen wij groot blijven denken, maar is de kleinschaligheid het grote goed dat wij te allen tijde zullen bewaken; fijn voor onze cliënten en ook voor ons als team”.

Dit doe je

Als GZ psycholoog ben je verantwoordelijk voor de inhoud en de (systemische) aanpak van de behandeling. De voortgang en samenhang van de behandeling is aan jou toevertrouwd. Bij MoleMann is het collegiaal overleg wekelijks onderdeel van de aanpak.

Verder:

 • Houd je intakegesprekken
 • Geef je individuele- en systeemtherapie en/of groepstherapie
 • Heb je een proactieve rol in het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Dit breng je mee

Je draagt de zorg een warm hart toe, bent energiek en bouwt graag mee aan een professioneel team. Je verliest het belang van de patiënt nooit uit het oog. Je bent transparant in wat je zegt en doet en deelt jouw kennis en ervaring over (complexe) problematiek van volwassenen met plezier met je collega’s. Daarbij wil jij jezelf altijd blijven ontwikkelen. Wij denken dat er in ons team voldoende kennis aanwezig is om daar ook aan bij te kunnen dragen. 

Verder heb je:

 • Een afgeronde opleiding tot GZ psycholoog en een actuele BIG registratie
 • Ervaring met systeembenadering of ben je bereid dit te leren
 • Ervaring met EMDR en/of schema therapie zou een pre zijn
 • Zin om te vernieuwen en te ontwikkelen: omdat zorg altijd beter kan.

Dit bieden we jou

 • Deze functie is ingeschaald in de Cao voor de GGZ. Dit houdt in voor de functie van GZ psycholoog een maandsalaris van maximaal € 5.734,- (bij 36 uur in de week /Cao GGZ fwg 65) uiteraard afhankelijk van kennis en ervaring
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 28 - 32 uur in de week
 • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering
 • Mogelijkheden tot hybride werken
 • Je blijven ontwikkelen vinden we belangrijk; goed voor jou en voor ons! Daarom krijg je als behandelaar de driedaagse introductie ‘Systemisch werken bij MMH’
 • Onze interne basiscursus systeemtherapie (NVRG erkend, 132 uur) start elke twee jaar. Behandelaren die bij MoleMann werken, kunnen intern solliciteren op deze opleidingsplekken en zo kun je een stap zetten in het opleidingstraject tot systeemtherapeut
 • Jaarlijks organiseren we een systeemcarrousel voor systeemtherapeuten; deze bestaat o.a. uit kennisuitwisseling en consulten
 • Iedere vestiging van MoleMann heeft een maandelijks budget ‘Lekker Werken’ en een jaarlijks budget om een teamuitje te organiseren. Eens per jaar komen we samen tijdens de MoleMann dag waarbij de inhoud, het elkaar ontmoeten en de samenwerking centraal staan.

Enthousiast over deze baan?

Leuk! Stuur je actuele CV of LinkedIn profiel met een korte motivatie naar onze recruiter Lisette Maaskant via recruitment@molemann.nl.

Wil je eerst meer informatie?

Voor algemene vragen of vragen over het solliciteren bij MoleMann, kun je bellen of Whatsappen met recruiter Lisette Maaskant via: 06 -59812469. Ze staat je met plezier te woord.

Heb je eerst nog inhoudelijke vragen? Neem dan voor meer informatie contact op met Rebecca Vlagsma, Directeur Zorg via: rebecca.vlagsma@MoleMann.nl of bel/WhatsApp haar via: 06 16008985.

NB Het bellen van twee referenties en het overleggen van een 'Verklaring omtrent het Gedrag' (VOG) maken onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.

Open sollicitaties

Is dit niet jouw vacature maar ben je wel enthousiast over het werken bij MoleMann? Neem contact op met recruiter Lisette Maaskant; zij maakt met plezier tijd voor je vrij om te kijken of we toch wat voor elkaar kunnen betekenen. Deze manier van contact leggen, doen we graag en met enige regelmaat verwelkomen we zo nieuwe collega’s. Misschien ben jij dat binnenkort!

Lisette is te bereiken via recruitment@molemann.nl of via 06-59812469

Wat zeggen collega's over MoleMann?