Beleidsadviseur

Een strategische en adviserende baan waarin jij jouw kennis en talent direct kunt inzetten. Als beleidsadviseur ben je de ruggensteun voor de directie en bouw je actief mee aan onze mooie plannen!

Jouw toekomstige werkplek

Welkom bij het Servicebureau van MoleMann Mental Health!

Het team bestaat uit ongeveer 20 medewerkers, ieder met een eigen expertise (o.a. P&O, financiën, zorgadministratie, officemanagement, kwaliteit). Vanuit dit servicebureau ondersteunen wij onze collega’s in de 16 vestigingen van MoleMann. We werken afwisselend thuis, op een vestiging of op kantoor. Daar lunchen we samen, overleggen we of praten we even bij. Zo houden we de lijnen kort. Deze vorm van samenwerken draagt bij aan de hoge kwaliteit van zorg die wij voor ogen hebben. Onze organisatie groeit. Daarom zoeken we een nieuwe collega in de rol van beleidsadviseur.

Dit doe je

Als beleidsadviseur binnen MoleMann werk je nauw samen met onze directieleden en verschillende collega’s van het servicebureau. Je bent een actieve en betrouwbare sparringpartner. Je denkt mee en adviseert over strategieën en besluitvormingsprocessen. Je  zorgt voor beleidsinitiatieven voor de verschillende soorten zorg die wij als MoleMann aanbieden.

Als beleidsadviseur:

 • Vertaal je vraagstukken, innovaties, externe ontwikkelingen en interne  ideeën in MoleMann-beleid.
 • Houd je oog op de ontwikkelingen in het GGZ-veld. Bijvoorbeeld het Integrale Zorg Akkoord, het beleid van zorgverzekeraars en gemeentes. Ook veranderingen en ontwikkelingen in politiek en wet- en regelgeving volg jij nauw.
 • Werk je op projectbasis samen met verschillende collega’s, zoals de coördinator kwaliteit.         

Dit breng je mee

Je hebt aan een half woord genoeg. Uit een brainstorm of overleg kun jij op beleidsniveau de plannen en beslissingen tekstueel vormgeven. Jij hebt voldoende kennis, analytisch vermogen en enthousiasme om alle ontwikkelingen te volgen en bij te dragen aan onze positionering.

Verder:

 • Heb je minimaal 3 jaar ervaring in een adviserende, beleidsmatige functie bij voorkeur in een zorgorganisatie.
 • Ben je van nature een kei in schrijven en dat zie je terug in leesbare en vooral uitvoerbare adviezen en beleidsstukken.
 • Heb je affiniteit met de GGZ en heb je het vermogen kennis je snel eigen te maken.
 • Kun je makkelijk de weg vinden binnen een organisatie.
 • Ben je iemand die draagvlak onder collega’s kan creëren.
 • Ben je integer, doorzie je structuren en werk je projectmatig.

Dit bieden we jou

Een inspirerende, zelfstandige baan bij een organisatie waarin jouw inbreng en visie van harte welkom zijn. Wij kijken uit naar de samenwerking met iemand die deze rol met verve kan gaan vervullen. Zo kunnen wij gezamenlijk onze plannen en doelen meer vorm geven de komende jaren.

Verder bieden wij:

 • Een arbeidscontract voor een jaar voor 16 - 20 uur per week; met een serieuze optie op verlenging;
 • Marktconform salaris  (ingeschaald in de Cao GGZ) en afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering;
 • Een jaarlijks en persoonlijk studiebudget; omdat je verantwoordelijk bent voor je eigen ontwikkeling!
 • De combinatie tussen een werkplek op ons kantoor in Amersfoort en thuiswerken;
 • Invulling van werkdagen en uren willen we graag in overleg doen;
 • Pensioenregeling van het pensioenfonds Zorg & Welzijn;

Enthousiast over deze baan?

Leuk! Stuur jouw actuele CV of LinkedIn profiel en korte motivatie mailen naar onze recruiter Lisette Maaskant via recruitment@molemann.nl 

Wil je eerst meer informatie?

Voor algemene vragen of vragen over het solliciteren bij MoleMann kun je bellen of Whatsappen met recruiter Lisette Maaskant via 06 -59 81 24 69.

Inhoudelijke vragen over de functie kun je stellen aan Rebecca Vlagsma, psychiater en directeur zorg via rebecca.vlagsma@molemann.nl of bel/WhatsApp haar via 06 16008985.

 

Het bellen van twee referenties en het overleggen van een 'Verklaring omtrent het Gedrag' (VOG) maken onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.

 

Open sollicitaties

Is dit niet jouw vacature maar ben je wel enthousiast over het werken bij MoleMann? Neem contact op met recruiter Lisette Maaskant; zij maakt met plezier tijd voor je vrij om te kijken of we toch wat voor elkaar kunnen betekenen. Deze manier van contact leggen, doen we graag en met enige regelmaat verwelkomen we zo nieuwe collega’s. Misschien ben jij dat binnenkort!

Lisette is te bereiken via recruitment@molemann.nl of via 06-59812469

Wat zeggen collega's over MoleMann?