Basis psycholoog

Behandelen vanuit de systemische visie in een fijn, kleinschalig multidisciplinair team. Precies waar MoleMann voor staat. Zet je ervaring in en ontwikkel jezelf waar jouw kracht ligt!

Jouw toekomstige werkplek

Welkom bij MoleMann Mental Health! Wij behandelen zowel volwassenen als jeugd.  Ons team bestaat onder andere uit GZ-psychologen, orthopedagogen, een PMT’er, een psychiater en een verpleegkundig specialist. Enkele collega’s zijn tevens systeemtherapeut. Onze kernwaarden zijn; systemische behandelvisie, echt contact en autonomie. En vanuit die basis werken wij.

Behalve systeemtherapie bieden we onder andere ook CGT, EMDR, schematherapie, farmacotherapie en enkele groepen (lichaamsgericht, ERT). Regelmatig werken we samen met andere instellingen. We zien een gevarieerd aanbod van cliënten met uiteenlopende problematiek. Dat maakt het werk heel afwisselend. De sfeer binnen het team is betrokken, veilig en professioneel. Om deze sfeer te creëren zetten we ons ook allemaal in.

Dit ga je doen

Wij zoeken een betrokken Psycholoog die affiniteit heeft met de systeem- therapeutische werkwijze of de nieuwsgierigheid heeft om deze aan te leren. Je voelt je in je rol als behandelaar verantwoordelijk voor de casuïstiek. De voortgang en samenhang van de behandeling is aan jou toevertrouwd. In deze rol werk je nauw samen met je collega’s en bij MoleMann is het dagelijkse collegiaal overleg onderdeel van de aanpak. Soms is dat tijdens het gezamenlijke kop koffie (of thee) in de ochtend, maar we lopen gedurende de dag net zo makkelijk bij elkaar naar binnen om even te sparren of de expertise van een collega te vragen.

Verder:

 • Voer je zelfstandig individuele behandelingen uit in de 2de lijnszorg.
 • Waarbij je te maken krijgt met patiënten met bijvoorbeeld angst- en stemmingsstoornissen en ontwikkelingsproblematiek.
 • Je bent actief teamlid en draagt bij aan de overleggen.
 • Ben je medebehandelaar bij gezamenlijke behandelingen.

Dit breng je mee

Jij staat bekend om je energie en jouw effectieve communicatie. Bij tegenwind blijf je overeind al was het maar omdat je goed weet te prioriteren en humor inzet om te relativeren. Je bent toegankelijk en straalt betrouwbaarheid uit naar onze patiënten. Wij willen graag dat zij zich gezien en gehoord voelen. Daarnaast werk je graag zelfstandig maar wil je ook onderdeel zijn van een team.

 Verder heb jij:

 • Een afgeronde universitaire opleiding Psychologie en minimaal 1 jaar ervaring als psycholoog.
 • Ervaring met bijvoorbeeld CGT, EMDR of andere psychotherapeutische referentiekaders zou een pre zijn.
 • Interesse voor onze systemische manier van werken en de bereidheid die uit te dragen.
 • Hart voor het vak en onze patiënten.
 • Een creatieve en innovatieve inbreng met betrekking tot de inhoud van de behandelingen.

Dit bieden we jou
Binnen deze functie is er veel ruimte om zelf invulling te geven aan de inhoud. Zo kun je je eigen expertise inzetten en delen met het team. Ook word je uitgedaagd je verder te ontwikkelen. Wij zouden het zinvol vinden als je de interne systeemopleiding volgt. Deze is NVRG erkend. Samenwerken met collega’s is een vanzelfsprekendheid in ons team. Samenwerken betekent leren van elkaar, er voor elkaar zijn, maar ook kritisch durven en kunnen zijn naar elkaar. Verder ontvang je:

 • Een salaris van maximaal € 5.230,- bruto per maand op basis van 36 uur per week, afhankelijk van kennis en ervaring (CAO GGZ fwg 60).
 • Een arbeidscontract voor 1 jaar voor 24 uur in de week. Waarna wij graag willen verlengen als jij helemaal op je plek zit.
 • Een warme en huiselijke werkplek in een professioneel en persoonlijk team.
 • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
 • De mogelijkheid voor het volgen van de (intern aangeboden) basisopleiding systeemtherapie.
 • Je blijven ontwikkelen vinden we belangrijk; goed voor jou en voor ons. Daarom is er een jaarlijks en persoonlijk studiebudget.
 • Iedere vestiging van MoleMann heeft een eigen budget ‘Lekker Werken’ om maandelijks wat lekkers of leuks voor de vestiging aan te schaffen.
 • Eens per jaar komen we samen tijdens de MoleMann-dag waarbij de inhoud, het elkaar ontmoeten en de samenwerking centraal staan.

Enthousiast over deze vacature?

Leuk! Je kunt jouw actuele CV en korte motivatie mailen naar onze recruiter Lisette Maaskant via recruitment@molemann.nl 

Wil je eerst meer informatie?

Voor algemene vragen of vragen over het solliciteren bij MoleMann kun je bellen of Whatsappen met recruiter Lisette Maaskant via 06 -59 81 24 69. Ze staat je met plezier te woord.

Heb je inhoudelijke vragen dan kun je voor meer informatie contact opnemen met Antje van der Heide, GZ Psycholoog en leidinggevende van de vestiging via antje.vanderheide@molemann.nl of via 0513-633688.

 

Het aanvragen van een 'Verklaring omtrent het Gedrag' (VOG) maakt onderdeel uit van onze aanstellingsprocedure.

 

Open sollicitaties

Is dit niet jouw vacature maar ben je wel enthousiast over het werken bij MoleMann? Neem contact op met recruiter Lisette Maaskant; zij maakt met plezier tijd voor je vrij om te kijken of we toch wat voor elkaar kunnen betekenen. Deze manier van contact leggen, doen we graag en met enige regelmaat verwelkomen we zo nieuwe collega’s. Misschien ben jij dat binnenkort!

Lisette is te bereiken via recruitment@molemann.nl of via 06-59812469

Wat zeggen collega's over MoleMann?

Afbeelding
model-vrouw-blauw
“MoleMann is een kleinschalige platte organisatie waarin het lukt de lijnen kort te houden“
Afbeelding
model-vrouw-groen
“Door de kleine teams werken we nauw met elkaar samen en daardoor hebben we ook echt oog voor elkaar.“
Afbeelding
model-man-oranje
“Ik mag hier doen waar ik goed in ben!“
Afbeelding
model-man-grijs
“Ik heb echt zelf regie in mijn werk, elders is dat wel eens anders.“
Afbeelding
model-man
“De interne opleiding voor systeemtherapeut was een van de redenen waarom ik bij MoleMann wilde werken.“