U bent hier

Volwassenen

Bij al onze vestigingen kunt u als (jong)volwassene bij ons terecht voor een breed scala aan behandelingen. Of u een doorverwijzing heeft voor Basis ggz of heeft u specialistische hulp nodig, wij kunnen u verder helpen.

Wij bieden onze therapieën aan op individueel niveau, maar voor veel aandoeningen zijn groepstherapieën ontwikkeld, waarin u, onder begeleiding van een behandelaar, samen met lotgenoten op zoek gaat naaar een oplossing. Het uitgangspunt blijft altijd uw omgeving en u ook in de individuele therapie staat u er niet alleen voor. 

Wilt u weten of wij u helpen? Lees meer over uw hulpvraag

Aanmeldstop voor patiënten van Zilveren Kruis en CZ  tot 1-1-2020

 
Zilveren Kruis (dit geldt niet voor De Friesland verzekerden)
(Labels Zilveren Kruis: FBTO, Avéro Achmea, Zilveren Kruis Ziezo, Pro Life, OZF,  Interpolis, Zilveren Kruis)

 

MoleMann is in overleg met Zilveren Kruis om meer patiënten te mogen helpen in het jaar 2019. Medio oktober verwachten wij een reactie van Zilveren Kruis hierover. Als er sprake is van acute noodzaak tot behandeling dan nemen wij sporadisch nog patiënten aan. U en uw huisarts kunnen hierover contact opnemen met de MoleMann vestiging in uw regio. Ons advies is dat u als patiënt contact opneemt met de afdeling wachtlijstbemiddeling van Zilveren Kruis op het telefoonnummer 071-3640280. Een zorgcoach van Zilveren Kruis zal met u kijken waar er elders in de regio bij een zorgaanbieder plaats is om u in behandeling te nemen.

Voor meer informatie over wachtlijstbemiddeling van Zilveren Kruis kunt u op de website van Zilveren Kruis kijken via de onderstaande link:

https://www.zilverenkruis.nl/Consumenten/zorg-regelen/Paginas/wachtlijstbemiddeling.aspx

CZ
(Labels CZ: OHRA, Just, Nationale Nederlanden, CZ)

 

Voor het jaar 2019 heeft MoleMann tot onze spijt geen ruimte meer om u in behandeling te nemen voor een specialistische GGZ behandeling. Voor een behandeling in de basis GGZ is er nog wel ruimte. Ons advies is dat u als patiënt contact opneemt met de afdeling zorgbemiddeling van CZ. Het CZ team is bereikbaar op het telefoonnummer 013-5949110. Zij zullen met u kijken of er elders in de regio plaats is om u in behandeling te nemen.

Voor meer informatie over zorgbemiddeling van CZ kunt u op de website van CZ kijken via de onderstaande link:

https://www.cz.nl/zorgadvies/zorg-regelen/zorgteam

Restitutie polis
 

Heeft u een restitutie polis, dan kunt u zelf kiezen voor uw behandeling. Ons verzoek is dat u contact opneemt met uw verzekeraar en een bevestiging van Zilveren Kruis overlegt dat wij u in behandeling mogen nemen. Neem hiervoor contact op met het bovengenoemde telefoonnummer van Zilveren Kruis en CZ. Is uw intake gesprek al gepland dan zal deze gewoon doorgang vinden.

Heeft u hier nog vragen over bel dan met uw vestiging.

https://www.molemann.nl/vestigingen