You are here

Adres

St. Antoniusplein 5-3
8601 HJ  Sneek
T: 088-0201390
F: 0515-799008
E: sneek@molemann.nl

Sneek

MoleMann-Sneek, gevestigd in het centrum vlakbij het station, biedt vanuit de systemische visie (de mens als een geheel, in zijn context) geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, jongeren en volwassenen. We behandelen alle psychiatrische problematiek: van angststoornissen tot psychose en van post-traumatische stressstoornissen tot persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast is een breed groepsaanbod zoals, emotie-regulatietraining, mindfulness, slaaptraining, jongeren ASS gespreksvaardigheden groep en paren relatie EFT groep.

Ons team bestaat uit een psychiater, een klinisch psycholoog, systeemtherapeuten, GZ-psychologen, verpleegkundigen, een arts en een orthopedagoog; we hebben verschillende achtergronden en specialisaties in huis. We werken veel met elkaar samen en zijn daardoor goed op elkaar ingespeeld: het voordeel van een kleine organisatie. Daarnaast is ook kenmerkend voor MoleMann dat wij niet over u, maar met u overleggen.

De vestiging kent een dependance voor kinder- en jeugdpsychiatrie in Heerenveen. Patiënten uit Joure en Lemmer worden in principe bij MoleMann-Sneek gezien.

Ferskate meiwurkers ha it Frysk yn e macht, treatment in English is possible as well.

EMDR

De vestiging Sneek is gespecialiseerd in traumabehandeling (EMDR). Traumabehandeling is een speerpunt aangezien veel problemen (mede) voortkomen uit trauma. Dit geld voor systeemproblemen maar ook voor angst, depressie en persoonlijkheidsstoornissen. Vier keer per jaar verzorgen wij een EMDR-boosterweek voor mensen die intensief gedurende een week iedere dag aan hun trauma's willen werken. De meeste behandelingen waarin EMDR een plaats heeft bestaan niet alleen uit EMDR

Onze behandelaren

Wachttijden

Kinderen/jongeren tot 18 jaar
7 weken
Volwassenen Basis GGZ
10 weken
Volwassenen Gespec. GGZ
14 weken