U bent hier

Adres

Prins Alexanderweg 54a
3712 AB Huis ter Heide, Zeist
T: 06-55882749
F: 030-7998647
M: ouderenpsychiatrie@molemann.nl

Ouderenpsychiatrie Zeist

Patientenstop Menzis/Anderzorg 2018

Vanwege het bereiken van het limiet van de zorginkoop zijn wij genoodzaakt om een patientenstop voor verzekerden bij Menzis/Anderzorg te hanteren. Zou u binnenkort binnenkort benaderd worden voor het plannen van een intake, dan moeten wij deze helaas uitstellen tot 2019.
Heeft u een restitutie polis, dan heeft u vrije keuze en kunnen wij met u de intake wel inplannen. Heeft u vragen dan verwijzen wij door naar de afdeling Zorgadvies van Menzis via 088-2224242.

Psychiatrische behandeling voor de oudere patiënt én zijn omgeving

We leven steeds langer en willen het liefst allemaal gezond oud worden. Met het ouder worden, worden we echter ook kwetsbaarder voor psychische klachten zoals somberheid, angst en verwardheid. Bij deze problemen dreigt het gevaar van isolement en eenzaamheid en is het vaak lastig om de juiste zorg te vinden.

MoleMann Ouderen biedt deskundige behandelingen in een vriendelijke, kleinschalige en persoonlijke omgeving, op onze vestiging of bij u thuis. Wij hebben oog voor uw klachten en problemen, maar zoeken juist ook samen met u en uw naasten naar mogelijkheden en oplossingen. Hierbij betrekken wij waar nodig uw huisarts, andere hulpverleners. Wij werken ambulant (wij hebben geen opname-bedden). Wij bieden individuele gesprekken en verschillende groepsbehandelingen  speciaal gericht op ouderen: (zoals MindfulnesBased Cognitive therapy, Acceptance and Commitment therapy, stabilisatiegroep bij ernstige psychiatrische aandoendingen).

Patiënten uit Utrecht Oost/ Noord-Oost, gemeente Zeist, gemeente de Bilt, gemeente Soest, Bunnik, Odijk, Driebergen, Doorn en Amersfoort kunnen bij ons terecht. Aanmelden kan via uw huisarts. Wij hebben contracten met alle verzekeraars en uw behandeling wordt vergoed. Houdt u wel rekening met uw eigen risico.

Lees hier meer over Ouderenpsychiatrie bij MoleMann

Onze behandelaren

Wachttijden

Kinderen/jongeren tot 18 jaar
Geen aanbod
Volwassenen Basis GGZ
6 weken
Volwassenen Gespec. GGZ
6 weken