U bent hier

Adres

Burgemeester Falkenaweg 58
8442 LE  Heerenveen
T: 0513-633688
F: 0513-633698
E: sneek@molemann.nl

Heerenveen

MoleMann-Heerenveen, gevestigd op de begane grond in verzamelpand Nieuw Friesburg, biedt vanuit de systemische visie (de mens in zijn context) geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, jongeren en volwassenen. Wij bieden behandeling bij uiteenlopende problemen waaronder angst- en stemmingsklachten, psychotrauma, persoonlijkheidsproblematiek en ontwikkelingsstoornissen (ASS en ADHD). We behandelen geen eetstoornissen. Kenmerkend voor onze werkwijze is dat wij waar mogelijk familie en andere betrokkenen uitnodigen deel te nemen aan de behandeling. We werken niet met een standaard protocol maar met, in overleg met onze patiënten, op maat gemaakte behandelplannen.

U kunt bij ons terecht voor diagnostiek en behandeling: systeemtherapie (waaronder EFT), ouderbegeleiding, emotieregulatietraining (VERS-I en VERS-II), ACT-groep, TRE, mindfulnesstraining, slaaptraining, EMDR, analytische psychotherapie, CGT, eHealth, medicatie, zelfbeeld-autonomiegroep en ASS-jongerengroep. Daarnaast bieden wij relatietherapie aan paren bij wie geen sprake is van psychische klachten (onvergoede zorg) en bieden we reïntegratietrajecten.

EMDR

De vestiging is naast het systemisch werken gespecialiseerd in traumabehandeling (EMDR). Vier keer per jaar verzorgen wij een EMDR-boosterweek voor mensen die intensief gedurende een week aan hun trauma's willen werken. De meeste behandelingen waarin EMDR een plaats heeft bestaan niet alleen uit EMDR.

We hebben verschillende achtergronden en specialisaties in huis. Ons team bestaat uit systeemtherapeuten, GZ-psychologen, een GZ-psycholoog in opleiding, een basis-psycholoog, een orthopedagoog, een arts in opleiding tot cognitief-gedragstherapeut, een verpleegkundig-specialist, een psychomotore therapeut en een dramatherapeut/IPG-er, een klinisch psycholoog, een volwassenen-psychiater en een kinder- en jeugdpsychiater, We werken veel met elkaar samen en zijn daardoor goed op elkaar ingespeeld: het voordeel van een kleine organisatie. Daarnaast is ook kenmerkend voor MoleMann dat wij niet over u, maar met u overleggen.

Ferskate meiwurkers ha it Frysk yn e macht, treatment in English is possible as well.

Let op: aanmeldstop voor patiënten (volw) van Zilveren Kruis en CZ  tot 1-1-2020

Lees meer op https://www.molemann.nl/volwassenen

 
 
 
 
 

 

 

Onze behandelaren

Wachttijden

Kinderen/jongeren tot 18 jaar
2 weken
Volwassenen Basis GGZ
4 weken
Volwassenen Gespec. GGZ
4 weken