U bent hier

Adres

Burgemeester Falkenaweg 58-101
8442 LE  Heerenveen
T: 0513-633688
E: heerenveen@molemann.nl

Heerenveen

Bereikbaarheid

MoleMann-Heerenveen is gevestigd op de begane grond in verzamelpand Nieuw Friesburg, aan de burgemeester Falkenaweg 58.

In verband met het ontbreken van parkeermogelijkheid op het terrein van Nieuw Friesburg vragen wij u te parkeren in de wijk. U kunt gratis parkeren aan de burgemeester Falkenaweg, de meester HalbeBinnertstraat en de Jan Mankeslaan. Alle straten richting centrum (o.a. J.P. Engelmanstraat. H. Hebbesstraat) zijn betaald parkeren.

Nieuw Friesburg is een monumentaal pand waarbij er geen bordjes aan de gevel zijn toegestaan. U kunt zonder te bellen bij de groene voordeur naar binnengaan. Voor Molemann loopt u rechtdoor langs de trap.

Aanbod

Kinder- en jeugd en volwassenen.

U kunt bij ons terecht voor diagnostiek en behandeling: systeemtherapie (waaronder EFT), ouderbegeleiding, emotieregulatietraining (VERS-I en VERS-II), ACT-groep, mindfulnesstraining, slaaptraining, EMDR, analytische psychotherapie, CGT, eHealth, medicatie, zelfbeeld-autonomiegroep en ASS-groep. Daarnaast bieden wij relatietherapie aan paren bij wie geen sprake is van psychische klachten (onvergoede zorg) en bieden we reïntegratietrajecten. We hebben verschillende achtergronden en specialisaties in huis. Ons team bestaat uit systeemtherapeuten, GZ-psychologen, een basis-psycholoog, orthopedagogen, een arts in opleiding tot cognitief-gedragstherapeut, een verpleegkundig-specialist, een psychomotore therapeut en een IPG-er en een psychiater. We werken veel met elkaar samen en zijn daardoor goed op elkaar ingespeeld: het voordeel van een kleine organisatie. Daarnaast is ook kenmerkend voor MoleMann dat wij niet over u, maar met u overleggen..

Ferskate meiwurkers ha it Frysk yn e macht, treatment in English is possible as well.

EMDR

De vestiging is naast het systemisch werken gespecialiseerd in traumabehandeling (EMDR). Vier keer per jaar verzorgen wij een EMDR-boosterweek voor mensen die intensief gedurende een week aan hun trauma's willen werken. De meeste behandelingen waarin EMDR een plaats heeft bestaan niet alleen uit EMDR.

 

 

 

Onze behandelaren

Wachttijden

Kinderen/jongeren tot 18 jaar
5 weken
Volwassenen Basis GGZ
8 weken
Volwassenen Gespec. GGZ
8 weken