U bent hier

Adres

Kind en Jeugdteam
Mr. H.F. de Boerlaan 28
7417 DA Deventer
T: 088-0201300

Deventer Kind en Jeugd

In Deventer heeft MoleMann twee teams. Het team aan de Hofstraat behandelt volwassenen, zowel in de basis GGZ als ook in de specialistische GGZ. Het team aan de Mr. H.F. de Boerlaan richt zich op kinderen, jongeren en hun ouders

Het jeugdteam bestaat uit een klinisch psycholoog, drie gezondheidszorgpsychologen, twee systeemtherapeuten (waarvan een ook speltherapeut), een psycholoog en een arts/mindfulnesstrainer. Wij helpen kinderen en jongeren met de diagnostiek en behandeling van onder andere trauma, angst- en stemmingsproblemen, ADHD, autisme en complexe gezinsproblematiek. Wij richten ons daarbij niet alleen op de problemen, maar ook op de sterke kanten en de veerkracht van onze cliënten. We behandelen zoveel mogelijk vanuit een systeemtherapeutische insteek, maar doen ook individuele behandelingen zoals EMDR, schematherapie en cognitieve gedragstherapie en geven  groepstrainingen, waaronder mindfulness voor kinderen en jongeren.

Parkeren

Betaald parkeren kan o.a. in de parkeergarage Q-park De Boreel, of in de Verlengde Kazernestraat. Gratis parkeren kan achter het Saxion (Parkeerterrein P2; Berkelweg).

Wij heten u van harte welkom!

Hans Nanninga, klinisch psycholoog

Onze behandelaren

Wachttijden

Kinderen/jongeren tot 18 jaar
6 weken
Volwassenen Basis GGZ
zie Deventer volw.
Volwassenen Gespec. GGZ
zie Deventer volw.