U bent hier

Adres

Ouderen Zeist
Prins Alexanderweg 54a
3712 AB Huis ter Heide Zeist
 
Ouderen Amersfoort
Henry Dunantstraat 32a
3822 XE Amersfoort

T: 06-57916709
ouderenpsychiatrieamersfoort@molemann.nl

Amersfoort/Zeist Ouderenpsychiatrie

Psychiatrische behandeling voor de oudere patiënt én zijn omgeving

We leven steeds langer en willen het liefst allemaal gezond oud worden. Met het ouder worden, worden we echter ook kwetsbaarder voor psychische klachten zoals somberheid, angst en verwardheid. Bij deze problemen dreigt het gevaar van isolement en eenzaamheid en is het vaak lastig om de juiste zorg te vinden.

MoleMann Ouderen biedt deskundige behandelingen in een vriendelijke, kleinschalige en persoonlijke omgeving, op onze vestiging of bij u thuis. Wij hebben oog voor uw klachten en problemen, maar zoeken juist ook samen met u en uw naasten naar mogelijkheden en oplossingen. Hierbij betrekken wij waar nodig uw huisarts, andere hulpverleners. Wij werken ambulant (wij hebben geen opname-bedden). Wij bieden individuele gesprekken en verschillende groepsbehandelingen  speciaal gericht op ouderen: (zoals MindfulnesBased Cognitive therapy, Acceptance and Commitment therapy, stabilisatiegroep bij ernstige psychiatrische aandoendingen).

Aanmelden kan via uw huisarts. Wij hebben contracten met alle verzekeraars en uw behandeling wordt vergoed. Houdt u wel rekening met uw eigen risico.

Coronavirus

De RIVM-richtlijnen worden in acht genomen.  De groepsbehandelingen worden per september 2021 hervat. Voor meer informatie over het coronabeleid klik HIER.

Vestiging en regio

Ouderenpsychiatrie Zeist
Regio’s: Zeist, Huis ter Heide, Soesterberg, Utrechtse Heuvelrug, De Bilt

Ouderenpsychiatrie Amersfoort
Regio’s: Amersfoort, Leusden, Hoogland, Baarn, Soest

 

Lees hier meer over Ouderenpsychiatrie bij MoleMann

 

Onze behandelaren

Wachttijden

Kinderen/jongeren tot 18 jaar
Geen aanbod
Volwassenen Basis GGZ
4 weken
Volwassenen Gespec. GGZ
4 weken