U bent hier

Kwaliteitsmetingen

ROM

Meten is weten: behandeleffect

Met Routine Outcome Measurement (ROM) houden we het effect van uw behandeling in de gaten. We vragen u vóór, tijdens en bij afsluiting van de behandeling vragenlijsten in te vullen. Deze Routine Outcome Monitoring (ROM) biedt u de mogelijkheid om de voortgang van uw behandeling te volgen. ROM staat voor het meten van uw klachten en welzijn. Hierdoor krijgen u en uw behandelaar meer inzicht in de voortgang van uw behandeling. Als het nodig is, wordt uw behandeling bijgesteld.  Op deze manier proberen wij de kwaliteit van uw behandeling te waarborgen.

Cliënttevredenheid (CQI)

Meten is weten: tevredenheid
 

We hechten veel waarde aan hoe u, de cliënt, onze zorg ervaart. We verbeteren continu om de zorg nog beter aan te laten sluiten bij uw wensen. Als u uit behandeling gaat, vragen wij u mee te werken aan een cliënttevredenheidsonderzoek. Bij de vragenlijst (CQI-Consumer Quality Index) kunt u zelf aangeven of de resultaten anoniem verwerkt moeten worden. Indien men daarvoor kiest worden deze niet gedeeld met de behandelaren. Alle resultaten worden gebruikt om de zorg voor onze patiënten te verbeteren.

In 2019 (januari t/m december) vulden 738 cliënten de CQ-index in. MoleMann scoorde een 8!

Zorgkaart Nederland

Vertel ons wat u vindt!

We horen graag wat u van ons vindt zodat we onze zorg kunnen blijven verbeteren. Heeft u op- of aanmerkingen op de behandeling of uw behandelaar? Schroom niet om deze ook al tijdens de behandeling te delen; in een gesprek of per e-mail. Als we weten wat u niet of juist wel prettig vindt, kunnen wij uw behandeling beter laten aansluiten.  Ook kunt u onze zorg waarderen via www.zorgkaartnederland.nl. Hiermee helpt u niet alleen MoleMann, maar ook anderen die op zoek zijn naar een zorgverlener. 

 

MoleMann wordt op Zorgkaart Nederland beoordeeld met een 8.2! 85% beveelt MoleMann aan.