U bent hier

Kwaliteitsmetingen

ROM

Meten is weten: behandeleffect

Met Routine Outcome Measurement (ROM) houden we het effect van uw behandeling in de gaten. We vragen u vóór, tijdens en bij afsluiting van de behandeling vragenlijsten in te vullen. Deze Routine Outcome Monitoring (ROM) biedt u de mogelijkheid om de voortgang van uw behandeling te volgen. ROM staat voor het meten van uw klachten en welzijn. Hierdoor krijgen u en uw behandelaar meer inzicht in de voortgang van uw behandeling. Als het nodig is, wordt uw behandeling bijgesteld.  Op deze manier proberen wij de kwaliteit van uw behandeling te waarborgen.

Cliënttevredenheid (CQI)

Meten is weten: tevredenheid
 

We hechten veel waarde aan hoe u onze zorg ervaart. We verbeteren continu om de zorg nog beter aan te laten sluiten bij uw wensen. Bij het einde van elke behandeling meten we met een vragenlijst hoe u de behandeling hebt ervaren. Deze vragenlijst heet de CQ-index. 

Cliëntervaringen 2021 - CQI -index resultaten 

In 2021 (januari t/m december) vulden 1211 cliënten de CQ-index in. Onze scores:

  • Bejegening (1-5): 4,7
  • Samen beslissen (1-5): 4,6
  • Uitvoering behandeling (1-5): 4,3

Rapportcijfer:   8,4

Men geeft het rapportcijfer 8.,4 voor de behandeling. Alle resultaten worden gebruikt om de zorg voor onze patiënten te verbeteren. 

Zorgkaart Nederland

Vertel ons wat u vindt!

We horen graag wat u van ons vindt zodat we onze zorg kunnen blijven verbeteren. Heeft u op- of aanmerkingen op de behandeling of uw behandelaar? Schroom niet om deze ook al tijdens de behandeling te delen; in een gesprek of per e-mail. Als we weten wat u niet of juist wel prettig vindt, kunnen wij uw behandeling beter laten aansluiten.  Ook kunt u onze zorg waarderen via www.zorgkaartnederland.nl. Hiermee helpt u niet alleen MoleMann, maar ook anderen die op zoek zijn naar een zorgverlener. 

MoleMann wordt op Zorgkaart Nederland beoordeeld met een 8.5!