U bent hier

Kwaliteitsmetingen

ROM

We vragen u vóór, tijdens en bij afsluiting van de behandeling vragenlijsten in te vullen. Deze Routine Outcome Monitoring (ROM) biedt u de mogelijkheid om de voortgang van uw behandeling te volgen. ROM staat voor het meten van uw klachten en welzijn. Hierdoor krijgen u en uw behandelaar meer inzicht in de voortgang van uw behandeling. Als het nodig is, wordt uw behandeling bijgesteld.  Op deze manier proberen wij de kwaliteit van uw behandeling te waarborgen.

CQI

Als u uit behandeling gaat, vragen wij u mee te werken aan een patiënttevredenheidsonderzoek. Bij de vragenlijst (CQI-Consumer Quality Index) kunt u zelf aangeven of de resultaten anoniem verwerkt moeten worden. Indien men daarvoor kiest worden deze niet gedeeld met de behandelaren. Alle resultaten worden gebruikt om de zorg voor onze patiënten te verbeteren.

Patiënten beoordelen MoleMann gemiddeld met een 8.

Zorgkaart Nederland

We horen graag wat u van ons vindt zodat we onze zorg kunnen blijven verbeteren. U kunt uw mening vertellen aan de behandelaar. Dit stellen wij zeer op prijs. Ook kunt u onze zorg waarderen via www.zorgkaartnederland.nl. Hiermee helpt u niet alleen MoleMann, maar ook anderen die op zoek zijn naar een zorgverlener.

MoleMann wordt op Zorgkaart Nederland beoordeeld met een 8.3! 89% beveelt MoleMann aan.