U bent hier

Praktische informatie

Bij MoleMann kunt u terecht voor basis GGZ en specialistische GGZ. Zowel de basis GGZ als de specialistische GGZ vallen onder de Zorgverzekeringswet (Zvw) en worden vergoed vanuit de basisverzekering. De precieze vergoeding is afhankelijk van het soort verzekering (natura- of restitutiepolis), de polisvoorwaarden en het eigen risico. Voor informatie over uw specifieke situatie verwijzen wij u daarom naar uw zorgverzekeraar. MoleMann heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars.

Uw behandeling valt onder het eigen risico van uw zorgverzekering. Dit eigen risico geldt alleen voor volwassenen (vanaf 18 jaar) en is € 385,-. Als u een verhoogd eigen risico heeft afgesproken met uw zorgverzekering, kan dit oplopen tot € 885,-. Uw zorgverzekeraar brengt het eigen risico bij u in rekening. (Let op: de startdatum van uw behandeling is gelijk aan de datum van uw intakegesprek en het eigen risico geldt in het jaar dat uw intakegesprek valt.)

Corona en MoleMann

Een bezoek aan onze vestiging kan alleen plaatsvinden indien u geen klachten heeft die mogelijk kunnen duiden op corona. Indien u één van de volgende vragen met ´ja´ antwoordt, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met de praktijk. Uw afspraak kan dan via telefoon of beeldbellen plaatsvinden. Ook indien u in een verpleeghuis of zorginstelling woont vragen we om eerst met ons te overleggen voor u naar de praktijk komt.

  • Heeft u nu corona?
  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met corona?
  • Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
  • Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts?
  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
  • Bent u in thuisisolatie?

We volgen de ontwikkeling van het virus, de richtlijnen van het RIVM, het overheidsbeleid en de GGZ-richtlijnen op  de voet. Voor specifieke informatie en overleg neem s.v.p. contact op met uw behandelaar of uw vestiging.