U bent hier

Aanmelden

Patientenstop Menzis/Anderzorg 2018

Vanwege het bereiken van het limiet van de zorginkoop zijn wij genoodzaakt om een patientenstop voor verzekerden bij Menzis/Anderzorg te hanteren. Zou u binnenkort binnenkort benaderd worden voor het plannen van een intake, dan moeten wij deze helaas uitstellen tot 2019.
Heeft u een restitutie polis, dan heeft u vrije keuze en kunnen wij met u de intake wel inplannen. Heeft u vragen dan verwijzen wij door naar de afdeling Zorgadvies van Menzis via 088-2224242.

Voordat u bij MoleMann Mental Health in behandeling kan komen heeft u een geldige verwijsbrief nodig. Die krijgt u van uw huisarts. Andere verwijzers (zoals een bedrijfsarts) worden niet door alle zorgverzekeraars goedgekeurd. Zonder verwijsbrief kunnen wij u helaas niet inschrijven. Kinderen en jeugdigen (tot 18 jaar) kunnen ook door de jeugdarts, medisch specialist of medewerker van het wijkteam van de gemeente doorverwezen worden. 
Per vestiging kan het aanbod verschillen. Bekijk ons aanbod voor Volwassen en voor Kind & Jeugd.  

Let op! Indien u uw zoon of dochter onder de 16 jaar aan wilt melden, hebben wij toestemming nodig van alle gezaghebbende ouders/verzorgers en van de jeugdige vanaf 12 jaar zelf.

Aanmelden

Indien uw huisarts u niet via het online portaal heeft aangemeld, moet u uzelf bij ons aanmelden. Dit doet u, door uw verwijsbrief per post naar de vestiging van uw keuze op te sturen, of persoonlijk af te geven. Wanneer u binnen 2 weken niets van ons gehoord heeft, kunt u contact opnemen met de vestiging. De vestigingen zijn bereikbaar tussen 08:30-12:00 uur en 14:00-16:30 uur.