Wilt u actief aan de slag met uw problemen op de plek en tijdstip die u het beste uitkomt? Dan is een online behandeling misschien iets voor u. Zie voor meer informatie de e-Health folder (pdf 390 KB) .

MoleMann MH biedt internethulpverlening aan mensen met klachten op het gebied van ADHD, angst en dwang, depressie, verslavingen of trauma. Online behandelmodules om actief te werken aan problemen met piekeren, slapen of agressie. De online behandeling volgt u in een veilige webomgeving van Minddistrict.

Wanneer u een online behandeling volgt, combineert u dit altijd met persoonlijk contact met uw behandelaar (eHealth Blended Care). Onze visie is dat begeleide zelfhulp altijd effectiever is dan onbegeleide zelfhulp. MoleMann is gewend de online hulp altijd in te bedden in een behandeling waarbij u en uw behandelaar elkaar regelmatig persoonlijk zien. Onze visie is dat begeleide zelfhulp binnen onze behandelingen meestal effectiever is dan onbegeleide zelfhulp De modules, het tempo en de feedbackvormen worden vanzelfsprekend met u afgestemd. Net als afspraken wat te doen bij crisis.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over online behandeling? Neem dan contact op met uw behandelaar.