Lot Bakker

  • Vaktherapeut
  • Telefoon:088 020 1454
  • Werkzaam bij vestiging(en):
  • Mijn naam is Lot Bakker en ik ben sinds 2009 werkzaam bij Molemann in Leeuwarden. Ik werk als vaktherapeut, dat wil zeggen dat ik samen met de cliënt door middel van non-verbale middelen (zoals beeldend werken, gebruik van verschillende materialen of rollenspellen) kijk naar de klachten en onderliggende patronen.

    In 2005 ben ik afgestudeerd als vaktherapeut in Leeuwarden en na een aantal jaar te hebben gewerkt in de jeugdhulpverlening ben ik begonnen bij Molemann. Ik werk hier altijd met veel plezier. Inmiddels ben ik gestart om mijn registratie als vaktherapeut te halen.

    Het allerbelangrijkste vind ik dat mensen weer in hun krachten en kwaliteiten gaan geloven. Hun eigen geschiedenis snappen en weten hoe ze in het nu op een meer constructieve en liefhebbende manier voor zichzelf en hun naasten kunnen functioneren. In de therapie vind ik het persoonlijke contact erg belangrijk en natuurlijk staat humor en betrokkenheid boven aan. Het samenwerken met familie en vrienden is voor mij niet meer dan logisch…want ja, een uurtje per week bij je therapeut is belangrijk maar de rest van de tijd ben je thuis, op je werk of op school en daar mag het gebeuren! Dus het betrekken van familie en vrienden is, naar mijn mening, zeer zinvol in het proces en ontwikkeling van de therapie.